COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK ja Jokerit vastakkain

12.8.2011 - 23:10:19

Hallitseva jääkiekon Suomen mestari HIFK ja paikalliskilpailija Jokerit avaavat kautensa European Trophyn merkeissä keskinäisellä kohtaamisella lauantaina. Kaksikon kohtaamisista ei yleensä sähköä puutu ja räiskettä on luvassa nytkin.

- Kyllä varmasti HIFK:n kohtaaminen taas sytyttää, Jokereiden Janne Lahti vakuuttaa.

Ensimmäisestä taistosta Lahti ei lähde hakemaan tyylipisteitä. HIFK:ta lähdetään kuitenkin aina voittamaan.

- Kiekkotuntuma ei ole vielä täysin kohdallaan, kun taas intoa on liikaakin. Itseluottamuksen kannalta on tärkeä myös voittaa pelejä heti alusta. Tärkeintä on kuitenkin saada peli kuntoon, Lahti sanoo.

Myös Kärpät ja KalPa tositoimissa

Helsinkiläisten keskinäisten kohtaamisen lisäksi sekä Kärpät että KalPa ovat toistamiseen tulessa European Trophyssa lauantaina.

Turnauksen avausottelunsa Wienissä hävinnyt Kärpät hakee avausvoittoaan Slovakiasta Slovan Bratislavan kustannuksella. Avausottelussa Vienna Capitalsia vastaan oululaiset sortuivat jäähyilyyn. Nyt siihen ei ole varaa, mikäli Kärpät aikoo päästä pisteille.

- Pitää pysyä poissa boksista, sillä viimeksi pelimme meni jäähyjen takia pipariksi. Joudumme kyllä esittämään parastamme, mikäli aiomme kauden avausvoiton kaivaa, Kärppä-luotsi Hannu Aravirta toteaa.

Torstaina European Trophyn niukalla 1-2-tappiolla Slovanille avannut KalPa puolestaan matkaa päinvastaiseen suuntaan kuin Kärpät ja kohtaa lauantaina Vienna Capitalsin. KalPa hallitsi avausottelua Slovan Bratislavaa vastaan, mutta maalit jäivät puuttumaan.

- Hyvillä mielin jatketaan. Ennen seuraavaa peliä täytyy tutkia nauhalta Bratislava-pelin maalipaikkoja ja yrittää ottaa opiksi, KalPan päävalmentaja Tuomas Tuokkola kertoo.

Kertoimet, lyö vetoa osoitteessa www.paf.com>

17.00 HIFK - Jokerit
1: 2,10
X: 4,20
2: 2,60

19.00 Slovan Bratislava - Kärpät
1: 2,35
X: 4,20
2: 2,30

21.00 Vienna Capitals - KalPa
1: 2,60
X: 4,20
2: 2,10


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

Niko Kari ajoi upeasti voittoon!

25.11.2017 11:18:39

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, perjantain tulokset

25.11.2017 08:37:24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Pääuutiset, Uusi Suomi
Veikkausvinkit
Peliuutiset
Pokeriuutiset