COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

European Trophy käyntiin torstaina, Kärpät ja KalPa tulessa

10.8.2011 - 19:16:01

Kuudesta jääkiekkoilun 24 joukkueen seurajoukkueturnaukseen European Trophyyn osallistuvasta suomalaisjoukkueesta ensimmäisenä urakkansa aloittavat Kärpt ja KalPa, jotka molemmat pelaavat avausottelunsa torstaina. Kärpät kohtaa Wienissä Vienna Capitalsin ja KalPa matkaa Slovan Bratislavan vieraaksi.

Oulun Kärppien urakka European Trophyn divisioonavaiheessa alkaa torstaina vierasottelulla Vienna Capitalsia vastaan. Takana on kaksi ja puoli viikkoa tehokasta jääharjoittelua ja edessä nyt ensimmäinen tosiottelu.

- Olemme olleet kaksi ja puoli viikkoa jäällä ja pari kertaa päivässä, eli tahti on ollut tiukka. Yritämme painaa peleissä jaloista irti sen mitä saa, vaikka varmasti vähän painaakin. Mitenkään ei tätä varten olla herkistelty, Kärppien Juha-Pekka Haataja sanoo.

- Siellä on avattu uusi halli, joten tämä on senkin avausottelu. Joukkueesta ei ole harmainta hajuakaan. Pari nimeä on listalta tuttuja, mutta ei sen enempää.

Kärppien päävalmentaja Hannu Aravirta on mielissään siitä, että kovien otteluiden lisäksi vastustajat ovat hiukan toisentyyppisiä kuin SM-liigassa.

- Pelataan hieman eri tyyppistä peliä, kun on erilaisia kulttuureja. Meillä on Tsekki, Ruotsi, Slovakia ja Itävalta, mielestäni on hyvä oppia pelaamaan erilaisia kulttuureja vastaan. On ehdottomasti hieno juttu, että saamme olla mukana.

KalPa avaa Bratislavassa

KalPan ensimmäinen ottelu European Trophyn divisioonavaiheessa pelataan Kärppien tavoin torstaina, kun joukkue matkaa Slovan Bratislavan vieraaksi. Paluun kaukaloihin tehnyt kokenut Sami Kapanen odottaa jo pelien alkamista.

- Todella innokkaina lähdetään. Tämä on meille uusi tapahtuma ja haaste. Oletusarvoni on, että pelillinen taso tulee olemaan aika kova. Haasteena on sopeutua siihen, että tsekkiläinen ja ruotsalainen kiekko ovat vähän erilaista kuin SM-liigassa. Tämä kehittää varsinkin nuorempaa ryhmää, Kapanen miettii.

Vastustaja ei kuopiolaisille ole ennakkoon kovin tuttu, mutta tämä ei Kapasen mukaan juurikaan haittaa.

- Tietoa ei ole kovinkaan paljoa. Me lähdemme lähestymään tätä enemmän oman pelaamisen kautta. Meille tärkeintä on saada pelilliset asiat kuntoon. Pelasimme perjantaina ensimmäisen harjoituspelin ja kyllä voitto siinäkin oli tavoitteena. Aina kun menet jäälle, niin haluat voittaa, ei pelkkä hyvä peli riitä.

- Kaksi parasta menee lohkosta jatkoon. Me haluamme olla siellä ja pelata jatkopelejä, Kapanen naulaa.

Kertoimet, lyö vetoa osoitteessa www.paf.com>

19.00 Slovan Bratislava - KalPa
1: 2,00
X: 4,25
2: 2,75

21.00 Wien Capitals - Kärpät
1: 2,65
X: 4,25
2: 2,05


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 

 

 

Liverpool ilman Matipia Sevillassa

20.11.2017 19:39:18

 

 

 

 

 

 

MTV: Kummola jyrähti KHL:lle

20.11.2017 18:03:33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Pääuutiset, Uusi Suomi
Veikkausvinkit
Peliuutiset
Pokeriuutiset