Huippugolffari kävi lentokoneessa kiinni tisseihin ja virtsasi penkille – oikeudenkäynti alkanut

7.12.2021 - 8:50:00


Tanskalaisgolfaaja Thorbjörn Olesenia syytetään seksuaalisesta häirinnästä, pahoinpitelystä sekä humaltumisesta lentokoneessa. Syytökset sijoittuvat vuoteen 2019, kun hän oli British Airwaysin lennolla.

Ryder Cupinkin voittanut Olesen oli vuonna 2019 lentämässä Nashvillestä Lontooseen, kun hänen kerrotaan tönäisseen matkustamohenkilökunnan jäsentä sekä virtsanneen ykkösluolan istuimelleen. Syytteiden mukaan hän myös tarrasi kiinni naisen rintoihin lennon aikana.

Olesen on kieltänyt syytökset. Hänen mukaansa hän ei muista tapahtumia, sillä hän joi alkoholia ja otti unilääkkeitä.

Henkilökunnan mukaan Olesen olisi popsinut lennon aikana pillereitä ja juonut alkoholia. Myös muita matkalla olleita pelaajia oli tehnyt samoin.

Erään työntekijän mukaan Olesen ei ollut päässyt ulos vessasta ja hän oli yrittänyt auttaa tanskalaista. Olesen oli syytteiden mukaan myös suukotellut erään henkilökunnan miesjäsenen kättä sekä tarrannut sekä hieronut yhden naishenkilön rintoja lennon aikana. Lopulta Olesen oli saatu nukkumaan, mutta herättyään hän oli virtsannut toisen matkustajan penkille.

Olesen on puolustautunut sillä, että hän otti unilääkkeitä ja alkoholia pystyäkseen nukkumaan lennon aikana. Lennon tapahtumista hän ei kuulemma muista mitään ja oli pahoillaan sekä nolona lennon tapahtumista.

Oikeudenkäynti on edelleen kesken.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48