Ihmeellinen tilasto - NFL-joukkue syötti vain kolme kertaa, voitti silti

7.12.2021 - 6:45:00


Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan 13 viikko pelattiin päätökseen maanantaina. Illan ainoassa ottelussa New England Patriots löi Buffalo Billsin vieraissa 14-10.

Ottelu pelattiin kovassa tuulessa. Sen takia New England yritti syöttää palloa vain kolme kertaa. ESPN:n tilastojen mukaan viimeksi NFL-ottelussa mikään joukkue on yrittänyt näin vähän syöttöjä vuonna 1974.

New Englandin pelinrakentajana toimii tulokastähti Mac Jones. Hänen kolmesta syöttöyrityksestään kaksi meni perille. Buffalon pelinrakentaja Josh Allen heitti 30 syöttöyrityksestään tasan puolet onnistuneesti kohteeseen.

Keskushyökkääjä Damien Harris juoksi New Englandin ainoan touchdownin. Patriots onnistui sen jälkeen myös kahden lisäpisteen yrityksessään. Nick Folk teki New Englandin loput pisteet potkumaaleilla.

New England kasvatti samalla johtoaan AFC-konferenssin East-divisioonassa Buffaloon nähden. Patriots on nyt voittanut seitsemän ottelua peräkkäin eikä ole hävinnyt koko kauden aikana kertaakaan vieraissa.

NFL:n runkosarja on nyt ensimmäistä kertaa 17 kierroksen mittainen. Sarjatilanteet alkavat selkiintyä monessa divisioonassa, mutta yksikään joukkue ei ole vielä tässä vaiheessa varmistanut playoff-paikkansa matemaattisesti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48