Suomelle tappio Espanjassa - päävalmentaja ylisti silti: "Paras ottelu valmennuskaudellani"

27.11.2021 - 22:09:00


Suomen naisten käsipallomaajoukkue kohtasi lauantaina Bilbaon kv-turnauksen kolmannessa ja viimeisessä ottelussaan MM-kisoihin valmistautuvan Argentiinan.

- Ottelu Argentiinaa vastaan oli tähän mennessä paras valmennuskaudellani. Pelasimme puolustuksessa loistavasti 1. erässä ja maalivahti Minttu Wolff loisti torjunnoillaan. Hyökkäyspäässä toteutimme sovittuja kuvioita. Toisessa erässä Argentiina pääsi hieman liian helpolla tasoihin mutta taistelimme hyvin ja ottelu olikin tasainen loppuun asti.

- Heidän maalivahtinsa teki lopussa muutaman erittäin hyvä torjunnan ja Argentiina oli maalin johdossa kun viimeinen peliminuutti alkoi. Saimme pelattua pallon meille hyvällä puolustuspelillä, ja meillä on mahdollisuus tasoittaa ottelu mutta viimeinen heitto suuntautuu niukasti tolpan väärällä puolelle, kommentoi päävalmentaja Tomas Westerlund.

- Jos katsoo turnausta kokonaisuutena, tämä viimeinen ottelu oli ehdottomasti meidän paras ottelumme, vaikka hävisimmekin, jatkoi Westerlund.

Westerlundin kiitteli nuorten esiinmarssia. Se lupaa hyvää tulevalle.

- Joukkueenjohto on ollut suureksi avuksi minulle ja joukkueelle. On ollut myös hienoa nähdä, että nuoret pelaajat täyttivät hienosti paikkansa, kun saivat peliaikaa.

- Turnauksesta jäi hyvä fiilis ja tästä meidän on hyvä jatkaa työtä tämän nuoren joukkueen kanssa.

Lähde: Käsipalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48