Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Suomen futsalmaajoukkueella on jännittävä päivä maanantaina

17.10.2021 - 13:41:00


Miesten futsalmaajoukkueen lohko tammi-helmikuussa pelattaviin Futsalin EM-kilpailuihin selviää maanantaina. Lohkoarvontaa on mahdollista seurata Yle Areenan välityksellä.

Futsalin EM-kisojen lohkoarvonta järjestetään maanantaina 18. lokakuuta kisojen isäntämaassa Alankomaissa. Arvontaan osallistuvat edustajat kaikista 16 kisamaasta.

Kisoihin ovat tiensä selvittäneet Alankomaat (isäntä), Azerbaidzan, Bosnia ja Herzegovina, Kroatia, Georgia, Suomi, Italia, Kazakstan, Puola, Portugali (hallitseva mestari), Venäjä, Slovenia, Slovakia, Espanja ja Ukraina.

Lisäksi kisoihin paikan tulee vielä saamaan Serbia tai Valko-Venäjä. Joukkueet on aseteltu rankingin perusteella neljään arvontakoriin. Arvontakorissa yksi ovat korkeimmalle sijoitetut joukkueet ja korissa neljä heikoimmalle ranking-sijoitukselle asetetut joukkueet. Suomi on korissa neljä.

Lohkoarvonnassa joukkueet arvotaan neljään neljän joukkueen lohkoon (A-D). Isäntämaa Alankomaat sijoitellaan automaattisesti lohkoon A. Muut lohkojen joukkueet arvotaan lohkoihin niin, että ensin arvotaan heikoimmin rankingissa sijoittuneet joukkueet lohkoihin B, C ja D.

Viimeisenä lohkoihin arvotaan korin yksi joukkueet. Venäjää ja Ukrainaa ei voida arpoa samaan lohkoon, mutta rajoituksia arvonnalle ei ole.

Kisojen pääareenana tulee toimimaan Ziggo Dome Amsterdamissa. Alankomaiden pääkaupungissa pelataan alkulohkot A ja C sekä puolivälierät, välierät ja mitalipelit. Kisojen toisena pelipaikkana toimii Martini Plaza Groningenissa. Alkulohkot B ja D pelataan Groningenissa.

Lohkoarvontaa voi Suomessa seurata Yle Areenan välityksellä klo 19.00 alkaen.

Lähde: Palloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!