Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Euroopan Ryder Cup -paikat ratkaistaan yleisömeren keskellä - mukana neljä suomalaispelaajaa

8.09.2021 - 13:20:00


Golfin perinteikäs BMW PGA Championship -kilpailu on viimeinen näyttöpaikka ennen kahden viikon päässä häämöttävää Ryder Cupia. Suomalaiset eivät Ryder Cup -paikoista kilvoittele, mutta antavat oman panoksensa soppaan neljän pelaajan voimin.

Kilpailussa on jaossa palkintorahaa 8 miljoonaa dollaria eli noin 6,8 miljoonaa euroa. Mikko Korhonen on osallistunut kilpailuun useasti ja se on hänelle yksi vuoden mieluisimpia ja odotetuimpia.

- Hieno kilpailu tällä viikolla. Kenttä näyttää tosi hyvältä. Viime vuonna oli aika märkää ja kenttä pelasi tosi pitkänä, nyt pinta on kovempi eli rullia tulee enemmän. Greenit ovat taattua huippulaatua, Korhonen kertoo.

Isossa-Britanniassa on luovuttu koronarajoituksista ja kisaan otetaan katsojia normaaliin tapaan. Kaikkina neljänä kisapäivänä väylien laidoille odotetaan 25 000 ihmistä.

- Yleisö on tulossa paikalle, joten loistava tunnelma on luvassa! Kiva lähteä pelaamaan, onhan tämä aina spesiaaliviikko!, Korhonen jatkaa.

Kilpailussa ovat mukana kaikki neljä Euroopan kiertueella pelaavaa suomalaista; Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki. Korhosen lähtöaika torstaina on klo 12.05 Suomen aikaa.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!