Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Lentopallokautensa päättäneen joukkueen valmentaja varoittelee muita - "Tiikerit on tällä hetkellä ehkä kovin joukkue"

4.03.2021 - 10:30:00


Lentopallon miesten Mestaruusliigan runkosarja pelattiin pakettiin keskiviikkona. Sarjataulukon jumbosijalle jäänyt Raision Loimu hävisi viimeisen ottelunsa. Peräti neljä pelaajaa helmikuun tähdistökentälliseen saanut Kokkolan Tiikerit löi Loimun kotonaan 3-0 (27-25, 25-16, 25-21).

Liigan jumboksi jäämisestä huolimatta Loimulla ei ole murhetta sarjatason vaihtumisesta, sillä tänä korona-kautena ei kukaan putoa Mestaruusliigasta.

- Tämä kausi oli hankala, kun vuodenvaihteen aikaan menetimme kaikki ulkomaiset pelaajat. Sitten jatkettiin paikallisilla, nuorilla kavereilla. Olen ylpeä pojista. Kehitymme tästä eteenpäin, kunhan annamme kaikkemme harjoittelussa ja tulevissa peleissä, Loimun päävalmentaja Per-Erik Dalqvist summasi.

Tiikerit sijoittui runkosarjassa neljänneksi. Kokkolalaiset saavat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaansa Akka-Volleyn.

- Tiikerit on tällä hetkellä ehkä kovin joukkue, jota ei helpolla voita, etenkään kotikentällään, Dalqvist varoitteli.

Kokkolassa lähdetään innolla pudotuspeleihin.

- Runkosarja oli erikoinen. Ensiksi pelataan. Sitten parin kuukauden tauko ja sitten taas pelataan aika kovalla tahdilla. Siinä välissä harjoiteltiin. Se jäi runkosarjasta päällimmäisenä mieleen. Meillä on nousujohteinen tilanne. Tästä on hyvä lähteä pudotuspeleihin, Tiikereiden vastuuvalmentaja Mikko Keskisipilä luonnehti seuran verkkosivuilla.

Lähde: Loimun tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!