Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Palloralli päättyi komeaan kiskaisuun - helsinkiläisseura otti ison voiton F-liigassa

25.01.2021 - 21:20:00


Salibandyn F-liigan miesten sarjassa pelattiin maanantaina yksi ottelu, jossa pudotuspelipaikasta taisteleva EräViikingit otti tärkeät pisteet kaatamalla kotonaan LASBin 5-4.

Voitto nosti helsinkiläiset kolmen pisteet päähän play off -viivasta ja yhden ottelun vähemmän pelanneesta SPV:stä.

Mikko Sipilä laukoi toisen erän puolivälissä EräViikingit irtopallosta 2-1 -johtoon. Sen jälkeen vieraat ottivat otteen, kun Perttu Koljonen tasoitti ja sen jälkeen Janis Ragovskis yllätti ErVi-vahti Santeri Kainulaisen kaukolaukauksella laidan tuntumasta.

Marko Juselius tasoitti erän loppuu. Kolmannen alussa Juho Niinikoski ohjasi Juseliuksen syötöstä illan toisen osumansa ja isännät 4-3 -johtoon.

Voittoon se ei vielä riittänyt LASBin Perttu Koljosen tasoitettua, mutta EräViikingeillä oli vielä yksi vaihde varastossa. Päätöserän puolivälissä pyöri kuuden syötön palloralli, jonka päätteeksi puolustaja Tuomas Aho kiskaisi keskeltä sektoria voittomaalin.

- Kuten numerot kertovat, hyvä vierasjoukkue ja maalin peli alusta loppuun, viidestä viime ottelustaan nyt neljä voittaneen EräViikinkien päävalmentaja Bengt Lodenius mietti Ruudun haastattelussa.

- Meillä on hyvä talvivire ja usko, että tiukat pelit kääntyvät voitoiksi. Vireen takana on nimenomaan, että on opittu vaikean syksyn jälkeen todella arvostamaan voittoja, ja nyt tehdään niin paljon töitä kuin vain pystytään että ansaitaan ne voitot.

Tiistaina on ohjelmassa Steelers-Oilers Hämeenlinnassa.

Lähde: Salibandyliitto. Kuva: Esa Jokinen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!