Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

”Mukava ja reilu tiimikaveri” – Kalle Rovanperä lähtee Monzan virtuaaliselle kilparadalle

24.10.2020 - 8:49:00


Luka Nurmi lähtee Kalle Rovanperän tiimikaverina Vauhdin Festivaalin kuuden tunnin virtuaaliseen kestävyyskilpailuun.

”Oikean elämän” kilpailukaudella 2020 tamperelainen Luka Nurmi voitti Porsche Sprint Challenge NEZ-ratasarjan ja sen myötä hän kilpailukaudella 2021 suuntaa kansainvälisille GT-radoille moottoriurheilun ammattilaiselämää määrätietoisesti rakentaen. Vastaavasti Kalle Rovanperä on jo rallin ammattilaisena eikä sen myötä esittelyjä kaipaa.

Ajotuntumaa ylläpitääkseen Nurmi ja Rovanperä osallistuvat autourheilun monitoimimies Mikko Korpelan toteuttamaan Vauhdin Festivaali -tapahtumaan, jossa kilpaillaan Italian Monzan virtuaalisella moottoriurheiluradalla. Kuuden tunnin mittaisessa kestävyyskilpailussa kaksikko ajaa LMP2 luokan -autolla. Nurmi ajaa kilpailun rallicrossin Euroopan- ja Suomenmestaruuksia voittaneen Matti Alamäen kehittämällä X'Racer simulaattorilla.

- Olen nyt vuoden verran aktiivisesti ajanut simulaattorikilpailuja ja huomannut kuinka hyvin ne sopii oikean elämän kilpailutoiminnan ylläpitämiseen ja myös kehittämiseen. Muutama viikko sitten sain kutsun Blue Rose Team eSports tiimiin ja sen myötä olen päässyt ajamaan useiden virtuaalikilpailuista kiinnostuneiden ralli- ja ratakuljettajien kanssa. Kalle Rovanperään olen myös tutustunut tätä kautta ja nyt pääsen hänen kanssaan jakamaan saman auton kuuden tunnin kestävyyskilpailussa, Luka Nurmi kertoo tiedotteessaan.

- Kalle on osoittautunut mukavaksi ja reiluksi tiimikaveriksi. Sen myötä on ollut oikein hienoa nähdä miten rallin ammattilainen ajaa lujaa ja varmasti myös radalla. Itselleni tämä kilpailu toimii erinomaisena ajotuntuman ylläpitämisenä ja tottakai hauskanpitona. Vaikka saamme vastaamme useita kovia tiimejä niin siitä huolimatta tavoitteet on asetettu palkintokorokkeelle eli ihan oikeasta elämästä tuttuun kilpailufiilikseen varmasti päästään, Nurmi jatkaa.

Lähde: Luka Nurmen tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!