Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tähän on Suomessa aiemmin yltänyt vain 11 pelaajaa - konkari saavuttaa huiman rajapyykin

16.10.2020 - 12:44:24


Lentopallojoukkue Savo Volleyn passari Petteri Penttinen pelaa sunnuntaina uransa liigapelin numero 500. Ainoastaan yksitoista pelaajaa on kautta aikain pukenut peliasuun useammin kotimaan pääsarjassa.

Runsas ottelumäärä kotimaassa tarkoittaa, että Penttinen, 35, ei ole juuri ulkomaita kierrellyt.

- Pariin otteeseen on ollut tilanne, jossa olen miettinyt, josko siirtyisi vähän kauemmas Savosta, paljastaa Penttinen.

- En ole kuitenkaan koskaan käyttänyt managerin palveluita, enkä ole koskaan pyrkimällä pyrkinyt ulkomaille. Näin jälkeenpäin ajateltuna se kenties olisi ollut hyväkin vaihtoehto.

Kotimaan rajojen sisäpuolella Penttinen on useaankin otteeseen poistunut Savosta. Uransa tähänastiseksi huippukohdaksi hän nimittää neljän vuoden mittaisen pestin Hurrikaani Loimaassa. Kolmella kaudella neljästä saavutuksena oli SM-mitali: kaksi hopeaa ja yksi pronssi.

- Myös Pielaveden Sammon kanssa voitettu pronssi 2017 ja 2018 tuntuivat hyvältä. Meiltä kun ei tuolloin odotettu mitalia.

Tämän kauden Savo Volley on Penttisen mukaan hieno sekoitus kokemusta ja nuoruutta.

- Vaikka minulla on 500 ottelun kokemus ja nuorilla pelaajilla on otteluita vähemmän, se ei kuitenkaan tarkoita, että nuorilta puuttuisi kokemusta, tähdentää Penttinen.

- Meillä on sopivasti erilaisia pelaajia; jokaiselta löytyy jotain, millä hän pystyy auttamaan joukkuetta. Savo Volley on asettanut tavoitteekseen sekä Mestaruusliigan voiton että Suomen cupin voiton.

- Liigassa on pari kolme muutakin joukkuetta, jotka ovat ilmoittaneet tavoitteekseen mestaruuden. Mestaruus ei kuitenkaan tule puhumalla, vaan sen eteen tulee tehdä töitä.

Lähde ja kuva: Savo Volley


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!