Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vuoden 2021 Urheilugaala järjestetään – ehkä vain televisiolähetyksenä

23.9.2020 - 10:00:00


Suomalaisen urheilun palkintotilaisuus, Urheilugaala, järjestetään suunnitellussa aikataulussa ensi vuonna.

Kuluva vuosi on ollut poikkeuksellinen, ja koronaviruspandemian vaikutukset näkyvät myös kaikkialla urheilussa ja liikunnassa. Erityisoloista huolimatta vuoden 2021 Urheilugaala järjestetään suunnitellussa aikataulussa, sillä sen toteutusta on mahdollista sovittaa vuodenvaihteessa vallitsevaan koronavirustilanteeseen.

”Olemme nähneet nyt maailman, jossa urheilu loppui hetkeksi kokonaan. Urheilugaalalla on merkityksellinen rooli ja tehtävä urheilun ja liikunnan puolestapuhujana sekä edistäjänä. Nyt jos koskaan on tärkeää kunnioittaa suomalaista urheilua ja tuoda esiin sen merkitystä ihmisiä yhteen kokoavana voimana. Tiimimme tekee jo täysillä töitä varmistaakseen, että urheilu tulee juhlituksi myös tulevana vuonna”, kertoo Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

Myös Vuoden Urheilija -äänestys toteutuu normaaliin tapaan. Urheiluvuosi on ollut erilainen, mutta se ei vähennä Vuoden Urheilija -valinnan arvokkuutta.

”Vuoden Urheilija -valinnalla haluamme tänäkin vuonna nostaa urheilun arvostusta. Koska urheilutapahtumia on ollut poikkeuksellisen vähän, näkyy erilainen urheiluvuosi äänestyksessä varmasti hieman aikaisempaa suppeammassa ehdokaslistassa. Urheilutoimittajain Liiton valinnoilla – Vuoden Urheilija, Vuoden Valmentaja, Vuoden Joukkue, Vuoden Nuori Urheilija – olemme omalta osaltamme nostamassa urheilun arvostusta ja tuomassa oman arvokkaan panoksemme Urheilugaalaan”, kertoo Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Kari Linna.

Tammikuisen gaalatilaisuuden järjestelyissä huomioidaan ensisijaisesti turvallisuus ja vastuullisuus. Tapahtuman suunnittelussa seurataan ja noudatetaan tarkkaan viranomaisten suosituksia ja ohjeita. Niiden mukaan lopullista toteutussuunnitelmaa tarkennetaan syksyn mittaan.

Gaalan järjestämiseen on luotu erilaisia vaihtoehtoja, ja lähempänä tapahtuman ajankohtaa, vuodenvaihteen koronatilanteen tarkentuessa päätetään, minkä muotoisena gaala tullaan tammikuussa järjestämään. Mahdollisuuksina ovat muun muassa rajoittaa tapahtuman katsomoyleisön ja kutsuvieraiden määrää tai tilanteen niin vaatiessa rajata se ainoastaan tv-lähetykseksi.

Lähde: Urheilugaalan tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulhamilla surkeaa Valioliigassa

24.10.2020 20:01:12