NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jason Day ja Brendon Todd johtavat PGA Championshipia avauspäivän jälkeen, Tiger Woods kolmen lyönnin päässä kärjestä

7.8.2020 - 07:00:14


Tämän poikkeuksellisen golf-kauden ensimmäinen major-turnaus PGA Championship käynnistyi torstaina Harding Parkin kentällä San Franciscossa, Kaliforniassa. Australian Jason Day ja USA:n Brendon Todd jakavat kärkipaikkaa avauspäivän jälkeen.

Day ja Todd käyttivät kumpikin kierrokseensa 65 lyöntiä, mikä on viisi alle ihannetuloksen.

- Kierros oli hyvä. Aloitin loistavasti. Minulla oli siinä 10. reiällä vähän onnea, mutta se onni pitää ottaa, kun sitä sattuu kohdalle. Kokonaisuutena vahva kierros, vuonna 2015 PGA Championshipin voittanut Day kertoi PGA-kiertueen verkkosivuilla.

Kaksikon johto ei todellakaan ole turvallinen. Peräti yhdeksän miestä vaanii yhden lyönnin päässä. Takaa-ajoryhmän muodostavat Englannin Justin Rose, Saksan Martin Kaymer, Ranskan Mike Lorenzo-Vera sekä USA:n Brooks Koepka, Zach Johnson, Xander Schauffele, Scottie Scheffler, Bud Cauley ja Brendan Steele.

Koepka on voittanut PGA Championshipin kahtena edellisenä vuonna.

- Vasta 18 reikää takana. Olo on hyvä. Olo on luottavainen. Odotan innolla kolmea seuraavaa päivää. Uskon pystyväni pelaamaan paljon paremmin, Koepka varoitteli.

USA:n Tiger Woods (-2) jakaa sijaa 20. Hänen kanssaan samassa lukemassa ovat muun muassa Irlannin Shane Lowry ja Australian Adam Scott.

- Ajattelin, että mikä tahansa tulos punaisella (alle parin) olisi hyvä tänään, Woods totesi.

Dustin Johnson on tuloksessa -1, Rory McIlroy sekä Henrik Stenson tuloksessa par, maailmanlistan ykkönen Justin Thomas tuloksessa +1, Phil Mickelson tuloksessa +2 ja Jordan Spieth sekä Sergio Garcia tuloksessa +3.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!