Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhonen lähtee Hero Openin päätöspäivään jaetulta kakkossijalta lyönnin kärjestä

1.8.2020 - 23:01:54


Mikko Korhonen ennusti toisen kierroksen jälkeen, että golfin Euroopan kiertueen Hero Open -kilpailun viikonlopusta kehkeytyy jännittävä. Sellaiseksi se myös on muotoutumassa, sillä Korhonen pelaa sunnuntaina kilpailun voitosta.

Lauantaina Korhonen nousi yhteistulokseen -13 pelattuaan kisan kolmannen kierroksen 67 lyönnillä eli viisi alle parin.

Eroa kisaa johtavaan Englannin Sam Horsfieldiin on vain yksi lyönti. Toista sijaa jakavat Korhosen kanssa Oliver Farr ja Rasmus Hujgaard.

Korhonen pelasi lauantaina samassa ryhmässä ennätyksellistä 707:ttä kilpailuaan Euroopan kiertueella pelaavan Espanjan Miguel Angel Jimenezin kanssa, joten televisiokameroita pörräsi kaksikon ympärillä tiuhaan.

Suomalainen kuitenkin näytti varsin pian, kuka on herra ja hidalgo lauantaina. Reikien 4–8 jaksolle Korhonen teki neljä birdieä, ja Jimenezin rooliksi jäi ihmetellä Korhosen vahvaa virettä.

- Oli hienoa pelata Miguelin kanssa, vaikka hänellä sattui nyt heikko päivä tähän! Kentällä oli aika rauhallista, ja on erikoista pelata, kun ei ole yleisöä yhtään. Veikkaan, että tänään olisi ollut normaalitilanteessa muutama tuhat silmäparia meidän mukanamme, Korhonen kommentoi tiedotteessa.

Kaikkiaan Korhonen teki päivän mittaan kuusi birdieä ja vain yhden bogin. Kierrostulos oli kuusi lyöntiä parempi kuin Jimenezin. Etenkin par-viitosilla suomalainen on ollut kliinisen tehokas. Lauantaina hän teki neljälle par-viitoselle kolme birdieä ja kolmen kierroksen aikana hän on viimeistellyt par-viitosilla kaikkiaan 10 birdieä 12 yrittämällä.

- Ei ollut ihan yhtä terävää lyömistä kuin aikaisempina päivinä. Ihan ok kuitenkin. Puttasin kuitenkin tänään hyvin. Par-femmoilla osuin väyliin, ja niitä pääsee sen jälkeen kokeilemaan kahdella päälle oikeastaan aina, hän jatkoi.

Kalle Samooja jakaa 24. sijaa tuloksella -7 ja Tapio Pulkkanen sijaa 69 tuloksella par.

Englannin Birminghamissa, Forest of Ardenin kentällä pelattava kisa päättyy sunnuntaina noin kello 18.40 Suomen aikaa.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Honka johtaa HJK:ta vastaan

15.8.2020 18:07:23