Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Virpi Hukka ja Patrik Wahlsten kuukauden pelaajat Superpesiksessä

1.8.2020 - 18:04:43


Tamperelaisen Manse PP:n paitaan tälle kaudelle siirtynyt Virpi Hukka ja Koskenkorvan Urheilijoiden jokeritykki Patrik Wahlsten on valittu Superpesiksen heinäkuun pelaajiksi. Ykköspesiksessä vastaavan kunnian saavat raahelaisen Pattijoen Urheilijoiden Viivi Partanen ja Alajärven Ankkureiden Nestori Yli-Sissala.

Helsinkiläisen Puna-Mustien kasvatti Hukka on juhlinut kahdesti vuoden naispesäpalloilijana, pelannut kuusi naisten Itä-Länsi-ottelua, kruunattu viidesti etenijäkuningattareksi ja voittanut kärkilyöntitilaston 2012. Kuusi edellistä kautta Hukka edusti jyväskyläläistä Kirittäriä ja voitti kolme Suomen mestaruutta. Uudessa joukkueessaan Hukka on heti osoittanut johtajuutta niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Heinäkuun kahdeksassa ottelussa kuukauden pelaaja takoi tehot 4+9 lyötyä, 29 tuotua ja tilastokärkeen oikeuttavat 66 kärkilyöntiä ällistyttävällä onnistumisprosentilla 88,65. Lisäksi Hukka pelasi pallovarmaa kopparipeliä ja ylsi viidesti palkinnoille.

Hukka on allekirjoittanut Manse PP:n kanssa kauden 2021 loppuun ulottuvan jatkosopimuksen.

Miesten Superpesiksessä yksi kauden upeimmista lyönneistä nähtiin Tampereella, kun Koskenkorvan Urheilijoiden jokeritykki Patrik Wahlsten iski ”lapalaakan” kolmoskulmaan. Pajatso kilisi tyhjäksi ja Wahlsten siirtyi lyöjätilaston ykköspaikalle, jota Vaasan Mailan Junioreiden kasvatti pitää yhä ylivoimaisesti hallussaan ennen lauantain ottelua 2+45 lyödyllä juoksullaan. Kärkilyöntejä on kasassa tilaston kahdeksanneksi oikeuttavat 72. Viidessä ottelussa 11:stä joukkueensa parhaana palkittu Wahlsten on kotiuttanut paljon kovilla lyönneillä, joiden onnistumiseen on vaadittu laatua. Heinäkuun pelaaja on erityisen arvokas joukkueelleen.

Partanen ja Yli-Sissala Ykköspesiksen palkitut

Takaoven kautta naisten Ykköspesikseen sarjanousijana lähtenyt Pattijoen Urheilijat Raahesta on yllättänyt monet ja voittanut kaikki kymmenen pelaamaansa ottelua. Paikkakunnan oma kasvatti, vasta 16-vuotias Viivi Partanen kuuluu joukkueen ehdottomiin onnistujiin. Etenijätilaston kärkinimi ottelukohtaisesti katsoen on mennyt kaikissa kauden otteluissa kentälle häkellyttävät 44 kertaa 47:stä ja voittanut pesänvälejä vahvalla etenemisellään. Kuukauden pelaajaksi valittu Partanen on merkkauttanut tilastoihin tällä kaudella myös ensimmäiset Superpesiksen ottelunsa, tuodut juoksut ja kärkilyönnit, jyväskyläläisen Kirittärien joukkueessa.

Uudistunut Alajärven Ankkurit hakee uutta nostetta Ykköspesiksestä. Nuoren joukkueen tukipilari on alkukaudella ollut niin sisällä kuin ulkona vaihtaja-linjapelaaja Nestori Yli-Sissala, joka palkittiin heinäkuussa viidesti Ankkureiden parhaana kahdeksassa ottelussa. Tehojen valossa tulosta on syntynyt 1+4 lyödyn, 8 tuodun sekä tilastoykköseksi oikeuttavien 56 kärkilyönnin muodossa. Heinäkuun pelaajan onnistumisprosentti kärkilyönneissä on komeasti yli 70.

Lähde: Suomen Pesäpalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!