Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen maajoukkueeseen 41-vuotiaana: ”Välillä unohdan, kuinka vanha olen”

8.7.2020 - 18:35:01


Suomalainen lentopallolegenda Mikko Esko, 41, on taas maajoukkuemies.

Miesten lentopallomaajoukkueessa 295 maaottelua vuosina 2000-2018 pelannut Mikko Esko palaa maajoukkueen vahvuuteen ensi viikolla Salossa järjestettävällä maajoukkueleirillä.

- Kävin kesäkuun alussa Sastamalassa treenaamassa, kun päävalmentaja Joel Banks järjesti yhteistreenejä ympäri maata. Huomasin nopeasti, että tykkäsin treenaamisesta hänen johdolla ja sain taas uutta intoa. Voin sanoa, että pelaaminen tuntui todella hyvältä tauon jälkeen. Kyllä tämä innostuminen Salon leirille on päävalmentajan tekemisen ansiota, Esko kehuu.

Ensi vuonna pelattavat EM-kisat ovat tietysti asia, joka nousee esille välittömästi puhuttaessa miesten lentopallomaajoukkueesta tällä hetkellä.

- Minä välillä unohdan, kuinka vanha olen. En tietenkään voi sanoa, etteikö kotikisat kiinnosta. Olen ollut mukana monissa arvokisoissa ja niissä on aina oma upea juttunsa. EM-kisat on pirun tärkeä juttu suomalaisen lentopallon kannalta. Mutta nyt leireillään ja katsotaan noita asioita sitten myöhemmin, kun on sen aika, Esko virnistää.

Viimeksi Esko kantoi maajoukkuepaitaa MM-kisoissa syyskuussa 2018. Hän on kaikkien aikojen maaottelutilastossa toisella tilalla 295 maaottelulla. Enemmän maaotteluita on pelannut vain Kari Kalin, 312 kappaletta.

Lähde: Lentopalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!