Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

IL: Robert Helenius hakee syksylle isompaa ottelua – "Ollaan yhden ottelun päässä siitä, että Robbe pääsee nyrkkeilemään pääpalkinnosta"

2.7.2020 - 09:37:13


Nyrkkeilytähti Robert Heleniuksen manageri Markus Sundman kertoi Iltalehdelle, että suomalaiskonkari hakee syksylle isompaa ottelua.

Sundmanin mukaan Helenius ei etsi enää minkäänlaista väliottelua, sillä suomalainen voi olla voiton päässä raskaan sarjan MM-ottelusta.

- Nyt haetaan isompaa ottelua. Ollaan kuitenkin yhden ottelun päässä siitä, että Robbe pääsee nyrkkeilemään pääpalkinnosta, Sundman paljasti IL:lle.

Mitään varmuutta ei vielä ole, mutta Helenius pyrkii kehään syksyllä. Tuleva ottelu käytäneen Yhdysvalloissa.

- Minulla ei ole vielä kerrottavana matsiuutisia, mutta moneen eri suuntaan on käyty keskusteluja. Yhdysvaltoihin lähdetään melko varmasti. Ajankohdaksi sanoisin loppusyksyn, mutta sitä on tässä tilanteessa niin vaikea veikata.

Helenius otteli viimeksi viime maaliskuussa, jolloin hän kaatoi komeasti Adam Kownackin. Sen myötä Heleniuksen osakkeet nousivat isosti.

IL:n juttu: https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/a/3827dacb-cfc7-46ac-aa66-fc05c38cc4d1


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!