FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Itä–Länsi-ottelun kohtalo selvisi

2.6.2020 - 13:01:39


Pesäpallon Itä-Länsi, Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, tuo maailman parhaat pesäpalloilijat Poriin 9.-10.7.2021.

Perjantaina Erku-Areenan valloittavat tytöt ja pojat arvo-otteluissaan. Tapahtuman huipennuksena nähdään naisten ja miesten Itä-Lännet, kautta aikain ensimmäisen kerran saman päivän aikana Superlauantaina.

Itä-Länsi-tapahtuman oli määrä rantautua historiallisesti Poriin jo tänä kesänä, mutta koronaviruspandemian aiheuttama poikkeustilanne pakotti järjestäjät siirtämään tapahtuman ajankohtaa.

Tapahtuman aikataulu pysyy vastaavana kuin tälle vuodelle oli suunniteltu. Nuorten päivänä perjantaina pelataan poikien arvo-ottelu kello 14.30 ja tyttöjen arvo-ottelu kello 18.30. Tapahtuman huipentavana Superlauantaina nähdään naisten Itä-Länsi-ottelu kello 14 ja miesten Itä-Länsi-ottelu kello 18.

Vuosi 2020 piirtyy pesäpallon arvo-otteluhistoriaan mustana pisteenä, sillä Pesäpalloliitto on päättänyt perua kaikki suunnitelmat arvo-otteluiden järjestämiseksi alkavalla kaudella. Tätä ennen vuotuinen Itä-Länsi-traditio katkesi vain sotavuosina 1941–42 ja 1944. Poikkeuksellisissa oloissa Pesäpalloliitto haluaa tukea seurojen, joukkueiden ja pelaajien keskittymistä sarjaotteluihin sekä varmistaa kilpailukauden onnistuneen läpiviennin.

Sitä suuremmalla ilolla Itä-Länsi-historiaa kirjoitetaan Porissa ensi vuonna. Miesten Itä-Länsi-ottelua ei ole Satakunnassa aiemmin pelattu ja naistenkin Itä-Länsi vain kahdesti Ulvilassa (1978 ja 1990).

Lähde: Superpesiksen tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!