NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Parhaassa iässä oleva maajoukkuepelaaja, viime kaudella Bundesliigassa – nyt Suomeen

25.5.2020 - 17:17:20


Siirtomarkkinat ovat käyneet tulikuumina lentopallon Mestaruusliigassa.

Kaikki joukkueet tarvitsevat uusia pelaajia kautta linjan. On nuoria tulijoita, täydennyksiä ja korvaajia. Mutta keitä ovat pelaajat, jotka voivat oikeasti vahvistaa joukkuetta viimevuotiseen kokoonpanoon nähden?

Seuraavassa viisi positiivisinta siirtouutista tähän mennessä.

5. Daniela Öhman, Hämeenlinnan Lentopallokerho: Keskitorjujalla on uuden tulemisen paikka. Puolentoista vuoden aika Ranskassa sisälsi todella hyvää ja todella huonoa; paluu Suomeen ja kevätkausi LiigaPlokissa menikin palautellessa. Edellinen kausi Hämeenlinnassa (2017-2018) oli loistava, ja jotakin vastaavaa Kerho odottaa jälleen.

4. Jesse Mäntylä, Lentopalloseura Etta: Oulun Ettalle tähtiliberon saaminen on mahtava juttu, sillä seuraikoni Anssi Hakala lopetti vuosi sitten. Ikä, 33 vuotta, ei paina Mäntylällä vielä missään, ennemminkin se tuo kaivattua kokemusta ja karismaa Olli Kuoksan valmentamaan joukkueeseen. Kun yleispelaaja Jan Helenius (todennäköisesti) jatkaa, eivät Ettan kenttään helpot pallot hevin jää.

3. Jody Larson, LP Kangasala: LP Kangasala on totuttu näkemään sarjataulukon yläpäässä, vaikka selkeää hakkurivajetta on ollut. Yksi Larsonin valteista on suomalaisen liigan tuntemus, sillä viime kaudella hän pelasi Nurmon Jymyssä. Larsonista voi tulla todellinen vahvistus, jos hän onnistuu nimenomaan hakkurina – hän on pelannut myös yleispelaajana.

2. Brianna Doehrmann, Hämeenlinnan Lentopallokerho: Libero Doehrmann on tehnyt uraa yliopistoliigassa USA:ssa, joten monikaan suomalainen ei ole päässyt seuraamaan hänen otteitaan livenä. Jos hänestä kantautuneet tiedot pitävät kutinsa, ja Hämeenlinnaan tulee yhtä hurja puolustaja kuin videoklipit antavat ymmärtää, naisten liigan kovin ensi kauden vahvistus pelaa Kerhossa.

1. Niklas Seppänen, Hurrikaani-Loimaa: Moniko suomalainen seurajoukkue on saanut parhaassa urheiluiässä olevan maajoukkuepelaajan, joka vaikutti edellisellä kaudella Bundesliigassa? Hurrikaani-Loimaa on. Seppäsen, joka kuuluu Suomen parhaisiin yleispelaajiin, pesti Saksassa päättyi, ja mies tulee Loimaalle. ”Nikke” omaa kaikki mahdollisuudet nousta johtavaksi yleispelaajaksi myös Suomen maajoukkueessa.

Lähde: www.lentopallo.info


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!