NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandyliigan Happeen uusi päävalmentaja tiedossa

14.5.2020 - 08:40:54


Salibandyliigan Jyväskylän Happee on valinnut uudeksi päävalmentajakseen Tero Kotilaisen.

Seura kertoo tehneensä Kotilaisen kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Kotilaisen valmennusryhmään kuuluvat ensi kaudella apuvalmentaja Olli Honka, maalivahtivalmentaja Ville Puro ja fysiikkavalmentaja Josh Vandeweerd.

Happeeta luotsannut Mikko Lehto ilmoitti keväällä jättävänsä pestin. Hän toimi Happeen pääkäskijänä kolmen kauden ajan. Lehto saattaa jatkaa seurassa muissa tehtävissä.

Kotilainen on kuulunut Happeen valmennusryhmään kaudesta 2016-17 lähtien. Mies on toiminut tänä aikana myös seuran valmennuspäällikkönä, ja hän jatkaa tässäkin tehtävässä päävalmentajapestistä huolimatta.

- Kova on motivaatio aloittaa hommat päävalmentajana. Tietysti on kunnia saada jatkaa viimeiset kaksi kautta päävalmentajana toimineen Lehdon Mikon hienoa työtä. Mikko on tehnyt uskomattoman monta vuotta hommia ensin pelaajana ja heti perään vielä valmentajana Happeessa. Viimeiset kaksi kautta hänen kanssaan oli hienoa ja opettavaista aikaa itselle valmentajana. Mutta nyt lähdetään viemään joukkuetta kohti uutta aikaa. Koen, että minulla on paljon annettavaa juuri tähän hetkeen sekä seuralle että joukkueelle päävalmentajana, Kotilainen sanoo seuran verkkosivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!