NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Patrik Laine ja Teuvo Teräväinen iskevät yhteen pronssiottelussa - ”Loistavaa päästä radalle Teukkaa vastaan”

12.5.2020 - 11:54:24


Suomessa tehdään perjantaina golf-historiaa, kun Viaplay Challenge Cup -finaalissa vastakkain asettuvat kaksi kotimaista European Tour -voittajaa Mikko Korhonen ja Sami Välimäki. Pronssiottelussa kohtaavat NHL-tähdet Patrik Laine ja Teuvo Teräväinen.

Finaalipelit pelataan Nokia River Golfissa ja ne ovat katsottavissa Viaplayssa, Viasat Urheilu -kanavalla sekä Viasat Urheilun FB-tilillä.

Huhtikuussa käynnistyneen Viaplay Challenge Cupin ensimmäisessä osuudessa Välimäki voitti Laineen 16 lyönnillä.

Vappuaattona pelatussa toisessa osuudessa Korhonen voitti Teräväisen kahdeksalla lyönnillä, huolimatta jälkimmäisen loistavasta alusta.

Pronssiottelussa vastakkain asettuvat näin ollen Laine ja Teräväinen, kun taas mestaruudesta taistelevat tämän hetken kovimmat golf-ammattilaiset Välimäki ja Korhonen. Finaalipelissä pelataan 18-reikää ja pelimuotona on reikäpeli. Pronssipeli pelataan 9 reiän lyöntipelinä.

- Loistavaa päästä radalle Teuvoa vastaan. Teukka on ollut vaikea voitettava golfkentällä. Hienointa on kuitenkin nähdä Mikon ja Samin välinen kisa. Ammattilaisten peli on todella upeaa seurattavaa, Laine hehkuttaa tiedotteessa.

- Kiva katsoa ensin kuinka NHL-miehet pelaavat. Itselle iso asia on päästä pelaamaan Mikkoa vastaan kotikentällä. Mikon kanssa ollaan tehty tourilla yhteistyötä ja nyt ollaan ensi kertaa vastakkain. Tulee jännä kisa!” Välimäki puolestaan ennakoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!