Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mary-Kate Marshall kauden naisliigapelaaja Mestaruusliigassa

23.4.2020 - 19:18:42


LP Kangasalan yhdysvaltalainen yleispelaaja Mary-Kate Marshall on valittu naisten lentopallon Mestaruusliigan kauden 2019-2020 parhaaksi pelaajaksi. Valinnan suorittivat liigapelaajat.

26-vuotias Mary-Kate Marshall oli naisten Mestaruusliigan paras pisteentekijä 507:llä pisteellä. Ottelukohtainen pistekeskiarvo yhdysvaltalaisella oli 18,8. Ässätilastossa edelliskauden Ruotsin mestari ja pistepörssin voittaja oli kakkonen (60) ja torjuntatilastossakin hän mahtui kymmenen parhaan joukkoon (54).

- Tämä on palkinto koko joukkueelle siitä, mitä me saimme yhdessä aikaan. Oli helppo löytää yhtenäisyys joukkueena ja se auttoi minua omissa suorituksissani. Valmentajamme teki upeaa työtä kauden aikana kanssamme, kiitteli Marshall palkitsemistaan tiedotteessa.

Oregon Staten yliopistosta 2018 valmistunut 185-senttinen ”MK” Marshall on varsin kokonaisvaltainen pelaaja, jolla on tehokkaan hyökkäyksen lisäksi erinomainen vastaanotto, syöttö sekä torjuntapelaaminenkin on mainiota.

Kuuden kärkeen äänestyksessä (ei järjestyksessä) selvisivät Marshallin lisäksi Alexis Conaway (LiigaPloki), Anna Czakan (LP Viesti), Aleksandra Cveticanin (LP-Vampula), Roosa Laakkonen (LP Kangasala(, Katarina Pilepic (LP Viesti) sekä Tiiamari Sievänen (LP Kangasala).

Kauden naisliigapelaaja on valittu vuodesta 1996 lähtien, jolloin valinta kohdistui Mariliisa Salmeen. Valinta on suoritettu 25 kertaa ja useammin kuin kerran valinta on osunut Saara Loikkaseen (nyk Esko) (-98, -01), Hanna-Kaisa Torkkeliin (-03, -07).

Marshall on toinen LP Kangasalan pelaaja, joka on kunnian saanut. Ensimmäinen oli kaudella 2012-2013 Sherri Williams.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!