Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Suomalaispelaajien ryntäys ruotsalaisseuraan sai jatkoa

22.04.2020 - 22:04:00


Tiltu Siltanen ja Silja Eskelinen eivät jääneet salibandyseura Malmö FBC:n ainoiksi hankinnoiksi Suomesta, kun myös maajoukkuepuolustaja Inka Lampinen liittyy joukkoon. Lampinen siirtyy Ruotsin liigaan Porvoon Salibandyseurasta.

– Olemme seuranneet Inkaa vuoden 2019 maajoukkuetapahtumissa ja näimme fyysisen ja päättäväiseen syöttöpeliin kykenevän puolustajan, Malmön päävalmentaja Mikael Jeppson ihastelee seuran sivuilla.

– Bonuksena tietysti vielä, että hän on noussut seurassaan esiin myös pisteiden tekijänä. Saamme ryhmään vielä lisää kokemusta ja johtajuutta.

Pääsarjauransa 2007 aloittanut Inka Lampinen on pelannut NST:ssä ja vuodesta 2017 alkaen PSS:ssä yhteensä 232 runkosarjapeliä tehoilla 39+84=123. Pudotuspelien vastaavat lukemat ovat 82, 9+21=30. Palkintokaapissa on NST:n kevään 2016 Superfinaalissa juhliman mestaruuden lisäksi kaksi SM-hopeaa ja viisi pronssia.

Joulukuussa Neuchatelin MM-turnauksessa Suomea edustanut Inka Lampinen on pelannut yhteensä 21 naisten maaottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Lähde: Salibandyliiton verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!