NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaiselta liigaseuralta kova veto - päävalmentajaksi 24-vuotias!

28.3.2020 - 11:22:13


Lentopallon Mestaruusliigan Karelian Hurmos on tehnyt sopimuksen Vammalan Lentopallon organisaatiossa vaikuttaneen Matti Alatalon kanssa.

Alatalo toimi viime kauden vammalalaisten edustusjoukkueen apuvalmentajana Janne Kangaskokon aisaparina. Alatalon sopimus on kolmivuotinen.

- Oli jo jouluna tiedossa, ettei Aigars jatka Joensuussa. Niinpä päätimme ryhtyä kartoittamaan uusia vaihtoehtoja pikimmiten, tuumaa urheilutoimenjohtaja Marko Räsänen.

- Toiveissa oli nuori, kunnianhimoinen ja urallaan eteenpäin pyrkivä valmentaja. Saimme vihiä Matista ja jo ensimmäiset keskustelut vakuuttivat meidät. Matin kanssa oli alusta pitäen samansuuntaiset ajatukset tulevasta. Lisäksi Matin mentoreina hänen urallaan toimineilta tahoilta tuli pelkästään positiivista palautetta. Lopulta sopimusneuvottelut etenivät ripeää tahtia ja joukkueen rakentelu on jo käynnissä, jatkoi Räsänen.

Alatalo on vasta 24-vuotias. Intoa hänellä selvästi riittää uuden haasteen edessä.

- Tulen Joensuuhun toteuttamaan pitkäaikaista haavettani toimia päävalmentajana miesten liigassa. Minulla on paljon uusia ideoita, joita haluan päästä toteuttamaan lentopallon parissa. On hienoa, että Hurmos antaa minulle mahdollisuuden, kommentoi Alatalo.

Lähde: Hurmoksen verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!