NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NFL:n varaustilaisuus järjestetään aikataulussa, kriitikkojen suut suppuun - "Ei mitään hyötyä keskustella julkisesti"

27.3.2020 - 06:20:19


Maailman urheilutapahtumat ovat tauolla koronaviruspandemian takia. Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan varaustilaisuuteen se ei vaikuta. NFL-draft järjesteteään 23.-25. huhtikuuta.

- Kaikki tietävät, että terveystilanne on erittäin epävarma. Mutta ei ole mitään varmuutta siitä, että voisimme valita toisen päivämäärän ja luottaa siihen, että olosuhteet olisivat merkittävästi suotuisammat kuin tänään, NFL:n komissaari Roger Goodell perusteli liigan seuroille NFL:n verkkosivujen mukaan.

Varaustilaisuus ei tietenkään toteudu aivan perinteisten kaavojen mukaan.

- Maamme erityisen tilanteen takia vuoden 2020 draft pitää tietenkin toteuttaa eri tavalla. Olemme jo peruuttaneet kaikki julkiset tapahtumat (draftiin liittyen). Emme tuo varattavia pelaajia emmekä heidän perheitään paikan päälle. Ja itse varaustilaisuus toteutetaan television välityksellä tavalla, joka heijastaa nykyisiä olosuhteita, Goodell jatkoi.

NFL:n verkkosivut julkistivat otteita Goodellin muistiosta. Osaa muistiosta ei julkaistu. ESPN:n mukaan seuroja varoitettiin kritiikistä draftin järjestämistä kohtaan koronaviruspandemian keskellä.

- Ei ole mitään hyötyä keskustella draftiin liittyvista asioista julkisesti. Siitä voi seurata rangaistuksia, Goodell muistutti ESPN:n mukaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!