FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NFL-tähdellä kosto mielessä, haluaa kohdata ex-joukkueensa - "Hän hylkäsi paremman tarjouksen toiselta seuralta"

26.3.2020 - 07:10:05


Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan keskushyökkäjätähtiin lukeutuva Melvin Gordon vaihtoi seuraa viime viikolla. Gordon siirtyi vapailla papereilla Denver Broncosiin.

Gordon oli edustanut koko kaudella 2015 alkaneen NFL-uransa ajan San Diego / Los Angeles Chargersia. Viime kauden alkua väritti iso sopimuserimielisyysjupakka Gordonin ja Chargersin välillä. Se saattoi vaikuttaa hänen ratkaisuunsa nyt vapailla markkinoilla.

- Gordonilla oli kysyntää, paljon kysyntää. Hän hylkäsi paremman tarjouksen toiselta seuralta, koska hän halusi pysyä samassa divisioonassa Chargersin kanssa ja kohdata heidät kahdesti kaudessa, NFL-maailman "sisäpiiriläisten eliittiin" lukeutuva NFL Networkin Ian Rapoport taustoitti.

Chargers ja Broncos pelaavat AFC-konferenssin West-divisioonassa yhdessä NFL:n tuoreen mestarin eli Super Bowl -voittaja Kansas City Chiefsin ja Oakland Raidersin kanssa. Raiders pelaa ensi kaudesta alkaen Las Vegasissa.

Gordon paitsi juoksee pallon kanssa, niin hän on myös hyvä ottamaan koppeja. Denverin verkkosivujen mukaan Gordon on NFL:n ainoa pelaaja, joka on rynninyt vähintään kahdeksan touchdownia jokaisella viimeisellä neljällä kaudella. Hän on tuona aikana myös kopannut yhteensä 11 touchdownia.

Gordon yhdistää nyt voimansa Denverin keskushyökkääjä Phillip Lindsayn kanssa.

- Grodon on jätkä, joka on menestynyt hyvin tässä liigassa. Hän on tehnyt paljon touchdownjea ja ottanut valtavasti koppeja. Uskon, että meillä on loistava keskushyökkääjäkaksikko, Denverin General Manager John Elway iloitsi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!