NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tähtipelaaja Lelu Ojansivu lyttäsi sarjajärjestelmän, jatkoi sarkastisesti: ”Lisää pelejä vaan”

27.1.2020 - 18:18:41


Lentopallon Mestaruusliigan kärkiotteluissa on kuluvalla kaudella nähty harvoin niin ylivoimaista yksilösuoritusta kuin lauantaina.

Savo Volleyn tähtihakkuri Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu latoi 21 hyökkäyspistettä huippukamppailussa Hurrikaani-Loimaata vastaan. Kukaan muu pelaaja ei päässyt edes 10 pisteen hyökkäyssaldoon.

Kahden heikon esityksen jälkeen Savo Volley palasi voittokantaan. Hurrikaani kaatui Leppävirralla suoraan erin 3-0. Lelu nautiskeli nuoren passarin Fedor Ivanovin tarjoilusta.

– Tänään tuli laadukkaita passeja ja paljon, Ojansivu kiitti lehdistötilaisuudessa.

Jere Heiskanen esiintyi Antti Siltalan rinnalla yleispelaajana, koska Miro Määttänen kärsii käsivammasta.

– Tänään näkyi, ettei Miro ollut kentällä. Jere hoiteli enemmän vastaanottoa, ja minä sain passia aika kivasti. Jos ollaan samaan aikaan kentällä (Ojansivu, Määttänen, Siltala), kaikki haluavat passeja, ja kilpailu passeista on kova, Lelu selvensi asetelmaa.

– Cupin finaali (tappio VaLePalle) ja peli Kokkolassa (tappio Tiikereille) olivat huonoja. Tänään oli sitä meidän näköistä peliä. Nautittiin ja pystyttiin tekemään kovia suorituksia. Pelattiin rennosti, ei ollut väkinäistä.

Kuluvalla kaudella lentopallon Mestaruusliigassa käydään nelinkertainen runkosarja eli jokaiselle joukkueelle kertyy 36 ottelua. Ojansivu oli kauden alla äänekkäästi korkeaa ottelumäärää vastaan, mutta lauantaina hän kommentoi asiaa reteään tyyliinsä.

– Lisää pelejä vaan, niin päästään enemmän bussiin!

Savo Volley on liigassa toisena, Hurrikaani johtaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!