NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

50 vuoden odotus on ohi - Kansas City Chiefs Super Bowliin

20.1.2020 - 01:10:21


Kansas City Chiefs on edennyt amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuotteluun eli Super Bowliin. Kotistadionillaan pelannut Kansas City kukisti sunnuntaina AFC-konferenssin loppuottelussa Tennessee Titansin 35-24

Kansas City voitti toistaiseksi ainoan Super Bowlinsa 50 vuotta sitten. Se on samalla viimeisin kerta, kun Chiefs on nähty Super Bowlissa.

Tennessee oli tiputtanut aikaisemmin pudotuspeleissä Super Bowl -mestatruutta puolustaneen New England Patriotsin ja NFL:n runkosarjan ykkösjoukkueen Baltimore Ravensin, mutta kolmanteen yllätykseen rahkeet eivät enää riittäneet.

Tennessee teki pisteitä kaikilla kolmella ensimmäisellä hyökkäsvuorollaan ja johti ennen taukoa 10-0 ja 17-7. Touchdowneista vastasivat tähtikeskushyökkääjä Derrick Henry ja yllättäen syötön vastaanottajaksi lähetetty hyökkäyksen ulompi linjamies Dennis Kelly.

Katso Kellyn touchdown:

http://www.titansonline.com/video/can-t-miss-play-6-foot-8-dennis-kelly-scores-td-after-chiefs-sell-out-to-stop-he

Kansas City teki touchdownin ottelun ensimmäisen puoliskon kolmella viimeisellä hyökkäysvuorollaan. Pelinrakentaja Patrick Mahomes juoksi 27 jaardia maalialueelle 11 sekuntia ennen taukoa ja vei Chiefsin 21-17 -johtoon. Kansas Cityn kaksi ensimmäistä touchdownia teki tähtilaitahyökkääjä Tyreek Hill.

Katso Mahomesin touchdown:

http://www.chiefs.com/video/can-t-miss-play-patrick-mahomes-touchdown-run-sends-arrowhead-stadium-into-frenz

Kolmannella neljänneksellä ei nähty pistesuorituksia lainkaan. Kansas City käytännössä sinetöi homman, kun keskushyökkääjä Damien Williamsin ja laitahyökkääjä Sammy Watkinsin touchdownit muuttivat viimeisellä 15-minuuttisella lukemiksi 35-17. Watkins teki komean 60 jaardin TD:n Mahomesin syötöstä.

Katso Watkinsin touchdown:

http://www.chiefs.com/video/patrick-mahomes-hyped-after-60-yard-touchdown-to-sammy-watkins

Tennessee pääsi vielä kaunistelemaan lukemia neljä minuuttia ennen loppua, mutta ei enää vakavissaan uhannut Kansas Cityn voittoa.

Kumpikaan joukkue ei menettänyt palloa kertaakaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!