NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lentopalloon työn alle uusi Baltian liiga

19.1.2020 - 20:00:05


Lentopalloliitto ja Mestaruusliigan seurat lähtevät selvittämään Viron ja Latvian kanssa yhteisen miesten Baltian liigan perustamista.

Mestaruusliigaseurat päättivät asiasta sunnuntaina Tampereella Suomen Cupin finaalien yhteydessä pitämässään kokouksessa. Paikalla olivat myös Viron liiton puheenjohtaja Hanno Pevkur ja pääsihteeri Helen Veermäe.

Tavoitteena on, että mikäli Baltian liiga käynnistyisi heti ensi kaudella, siinä olisivat mukana miesten Mestaruusliigan seurojen lisäksi myös seurat Viron ja Latvian pääsarjasta. Uuden liigan lisäksi eri maissa pelattaisiin myös erikseen maiden mestaruuksista.

- Olen todella iloinen, että ajatus Baltian liigasta sai suomalaisilta liigaseuroilta innostuneen vastaanoton. On hienoa lähteä tekemään töitä nyt yhdessä ja selvittämään millä tavoin pääsemme eteenpäin ja kehittämään lentopalloa koko tällä alueella, Hanno Pevkur toteaa Lentopalloliiton tiedotteessa.

- Kansainvälisyys ja uudet vastustajat ja uudet pelaajat voisivat toteutuessaan tuoda paljon uusia kiinnostavia elementtejä suomalaiseen huippulentopalloon, kertoo Lentopalloliiton toimitusjohtaja Seppo Siika-aho.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!