NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NFL:ssä pelataan pääsystä Super Bowliin - jatkuuko "fyysisen ihmeen" dominointi?

19.1.2020 - 17:33:03


Amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga NFL:ssä pelataan tänään sunnuntaina isoista asioista.

Sensaatiomaisen kauden pelannut Tennesee Titans kohtaa Kansas City Chiefsin ja Green Bay Packers kohtaa San Francisco 49ersin. Otteluiden voittajat kohtaavat helmikuun alussa Super Bowlissa.

Titansin ja Chiefsin välisessä ottelussa nousee esiin eritoten yksi nimi. Titansin "fyysiseksi kummajaiseksi" mainostettu Derrick Henry on tehnyt tällä kaudella valtavaa jälkeä.

Titansin running back juoksi jo runkosarjassa Chiefsiä vastaan hurjat 188 jaardia. Selvää on, että Chiefsin täytyy hänet pystyä pysäyttämään, mikäli joukkue haluaa haaveilla voitosta ja Super Bowlista.

Chiefs on voittanut kaikki yhdeksän sellaista peliä tällä kaudella, missä vastustaja on edennyt juoksemalla vähemmän kuin 110 jaardia. Kun vastustaja on juossut enemmän, on Chiefs voittanut vain neljä peliä ja hävinnyt yhtä monta, joten tässä kohtaa puhutaan AFC:n loppuottelun kannalta avainasiasta.

NFC:n loppuottelussa kohtaavat puolestaan Green Bay Packers ja San Francisco 49ers. Ottelusta odotetaan äärimmäisen tasaista, sillä joukkueista ei löydy merkittäviä eroja. Packersin QB Aaron Rodgers oli vaikeuksissa runkosarjassa 49ersia vastaan, mikä ei lupaa hyvää. Rodgersin on pelattava todella hyvä ottelu, mikäli Packers meinaa voittaa.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!