NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NFL:ssä voi käydä tyly kato: peräti kolme legendaarista pelinrakentajaa voi lopettaa uransa

16.1.2020 - 13:23:26


Amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga NFL:n kauden huipennus on vasta edessä, mutta spekulaatiot ensi kauden osalta käyvät jo kuumina.

NFL saattaa sukeltaa ensi kaudella uuteen aikakauteen, kun peräti kolme legendaarista pelinrakentajaa voivat jättää pelin.

Kuumin peruna on tietysti se, mitä tekee New England Patriotsin legendaarinen QB Tom Brady.

Patriots putosi tällä kaudella jo Wild Card-kierroksella ja Brady kiirehti kertomaan, että hän todennäköisesti haluaa jatkaa uraansa vielä myös ensi kaudella. Bradyn mieli voi kuitenkin vielä muuttua. Jos Brady katsoo, ettei Patriots pysty enää menestymään, hän voisi vaihtaa seuraa, mutta uuden seuran ja uuden mahdollisuuden löytäminen ei ole välttämättä helppoa. Brady on tottunut voittamaan ja jos legenda näkee, ettei voittamiseen ole enää ensi kaudella aitoa mahdollisuutta, saattaa hän lopettaa uransa.

Brady on tosin todennut painavasti, ettei Wild Card-kierroksen tappioon olisi mukava lopettaa tarunhohtoista uraa.

Toinen pelinrakentaja, joka suunnittelee mahdollisesti lopettamista on New Orleans Saintsin Drew Brees. Brees on jo aiemmin todennut, että katsoo uransa jatkoa aina "kausi kerrallaan". Brees pelasi tosin hyvin vahvan kauden ja ei muun muassa heittänyt yhden ainoaa syötönkatkoa joulukuussa.

Todennäköisin lopettaja kolmikosta on New York Giantsin Eli Manning. Manning jäi kuluvalla kaudella varapelinrakentajan rooliin, hän on jo 39-vuotias ja vapaa agentti. Manning on myöntänyt, että lopettaminen on käynyt mielessä.

Ennen legendojen uutisia jatkosta tai lopettamisesta NFL:ssä pelataan kuitenkin vielä kolme kauden tärkeintä ottelua. Ensi viikonloppuna konferenssiensa mestaruuksista pelaavat Kansas City Chiefs ja Tennesee Titans sekä San Francisco 49ers ja Green Bay Packers. Otteluiden voittajat kohtaavat helmikuun alussa pelattavassa Super Bowlissa.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!