FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pelasi USA:n maajoukkueessa, teki yliopistohistoriaa – nyt Hämeenlinnaan

14.1.2020 - 17:24:18


Yhdysvaltalainen Mikayla Shields vahvistaa Hämeenlinnan Lentopallokerhoa lentopallon naisten Mestaruusliigassa.

Hämeenlinna tiedotti hankinnastaan maanantaina. Vasenkätinen ja 182-senttinen Shields on pelannut sekä hakkurin että yleispelaajan paikkaa. Hän on valmistunut Etelä-Carolinan yliopistosta.

Pohjois-Amerikan yliopistolentopallon päättyneellä kaudella paikallinen valmentajayhdistys valitsi Shieldsin kansalliseen kolmostähdistöön. Saavutus on merkittävä, sillä siihen ei ollut aiemmin kyennyt kukaan Etelä-Carolinan joukkueen historiassa.

Shieldsillä on kokemusta myös USA:n nuorten maajoukkueesta, joten Hämeenlinnalla on lupa odottaa hyviä otteita.

– Vahvuuteni ovat taistelutahto ja kyky pärjätä kovissa tilanteissa. Haluan sitoutua joukkueeseen. Luulen, että olen sopiva pelaaja auttamaan lentiskerhoa kolmen parhaan joukkoon Mestaruusliigassa. Aion työskennellä kovasti joukkueen ja valmentajien eteen, Shields kommentoi Hämeenlinnan somekanavilla.

– Olen ensimmäistä kertaa Suomessa. En tiedä maasta paljon, mutta olen kuullut Suomesta pelkkää hyvää. Joukkueesta ja valmentajista olen kuullut myös pelkkää hyvää.

Lentopallokerho on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista. Sittemmin joukkue on vahvistunut sairauslomalta palanneella Emmi Riikilällä ja serbihankinta Ivana Jeremicillä. Lisäksi maajoukkuepelaaja Suvi Kokkonen lähenee pelikuntoa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!