NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

GFT armoton isäntä Futsal-Liigassa

8.12.2019 - 21:03:42


KaDy kompastui Espoon Opinmäessa jälleen kerran samaan mörköön, Golden Futsal Teamiin. Molemmilla mestaruuskausilla KaDy hävisi juuri GFT:lle molemmat runkosarjakohtaamiset ja sama tahti jatkui tälläkin kertaa, kun Dynamon vierastappio kirjattiin maalein 3–1 (1–1).

KaDy joutui lähtemään otteluun ilman kahta tärkeintä kenttäpelaajaansa, Mikko Kytölää ja Newton Jr:a, jotka ovat sairastuvan puolella. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä; GFT piti palloa enemmän, mutta ei päässyt kovin vaarallisille paikoille. KaDylla oli vaarallisia vastahyökkäyksiä. Teemu Lukkari ohjasi avausmaalin rinnallaan Markus Rautiaisen hyvästä syötöstä. GFT:n Bene Filppu tasoitti hetkeä myöhemmin vapaapotkusta. Niila-Ville Laitinen KaDyn maalilla oli muuten hyvässä vireessä ja ohittamaton pitäen KaDya mukana pelissä.

Toisella puoliajalla GFT pakotti varamiehisen KaDyn puolustuskannalle ja tahkosi lopulta 2–1-johtomaalin, jonka viimeistelijänä toimi todellinen KaDyn upottaja Antti Arvola. KaDyn yritykset kilpistyivät tolppaan ja huonoon viimeistelyyn, kuten niin usein juuri Espoossa. Edes Laitinen lentävänä maalivahtina lopun ylivoimapelissä ei tuonut tarvittavaa etua KaDylle, ja tasoitus jäi syntymättä. GFT:n Niko Stenholm kaunisteli loppulukemiksi 3–1 tyhjään maaliin.

KaDy ja GFT ovat nyt sarjassa jaetulla kakkossijalla (21 p.) suvereenin Akaa Futsalin (30/30 p.) takana. KaDyn seuraava peli on jo tiistai-iltana 10.12. Jyväskylän Monnarilla, jonne tulee paikallisvastustaja Joutsan Seudun Pallo.

KaDyn päävalmentaja Vasko Vujovic ei ollut tappiosta huolimatta tyytymätön:

“Korjasimme monia asioita edelliseltä peliviikonlopulta videoanalyysin avulla. Nämä asiat toimivat tänään paremmin kuin aiemmin. Pienet yksityiskohdat molemmissa päissä ratkaisivat voittajan. Välillä yritimme toteuttaa pelisuunnitelmaa vaikka tila oli liian vähissä siihen. Mutta vain siten pelaajat kehjittyvät. Jatkamme kakkossijalla parhaan mahdollisen sarjasijoituksen tavoittelua”, montenegrolaisvelho päättää.

Lähde: KaDyn tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!