Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Maajoukkuepelaaja Suvi Kokkonen tekemässä sensaatiopaluun

5.12.2019 - 22:37:49


Lentopallon hallitseva SM-hopeamitalisti Hämeenlinnan Lentopallokerho kärsii loukkaantumisista, mutta marssii urheasti Euroopan kentilläkin.

Keskiviikkona Hämeenlinna ylsi kahteen erävoittoon tshekkiläisen Brnon vieraana. Brno (VK Selmy Brno) voitti eurokisojen kakkostaso CEV Cupin ottelun avausosan erin 3-2.

Jos Hämeenlinna voittaa kotiottelunsa 3-0 tai 3-1, on jatkopaikka varma. Kotivoitto 3-2 merkitsisi ratkaisevaa, niin sanottua kultaista erää. Brno menee jatkoon millä tahansa voittotuloksellaan. Toinen osaottelu pelataan Hämeenlinnassa tiistaina 17. joulukuuta.

– Lähdimme vähän altavastaajina, mutta näytimme, ettei vastustaja pääse helpolla, passari Katja Kylmäaho huomautti.

– Mielestäni tämä oli paras pelimme tähän kauteen, ainakin tällä kuusikolla, jolla olemme nyt pelanneet. Tiedämme, että olemme parempia kotonamme. Varmaan vastustajaakin pelottaa vähäisen tulla Hämeenlinnaan.

Yleispelaaja Emmi Riikilä loukkaantui elokuussa EM-kisoissa, mutta on kuntouduttuaan päässyt nopeasti hyvään vireeseen: keskiviikkona tuli joukkueen parhaana 21 pistettä. Keskitorjujat Karoliina Friberg ja Laura Laukkanen ottivat molemmat neljä torjuntapinnaa.

Tiistaina Hämeenlinna tiedotti, ettei hakkuri Oluoma Okaro enää pelaa tällä kaudella loukkaantumisen takia.

Maajoukkueen yleispelaaja Suvi Kokkonen sen sijaan tekee hiljalleen paluuta nilkkaoperaation jäljiltä. Hän oli Tshekissä mukana matkassa, mutta ei vielä pelannut. Pahimmillaan pelättiin, että häneltä jäisi koko kausi väliin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!