FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandyliigassa hirvittävä selkäsauna

15.11.2019 - 22:07:56


Huuhkajien historiallisena iltana pelattiin 12 päivän maaottelutauon jälkeen myös Salibandyliigaa, kun Westend Indians löi Jyväskylässä rangaistuslaukauksilla Happeen 5-4 ja EräViikingit murjoi Sipoossa nousija ÅIF:n 16-4.

Jyväskylässä Happee oli tappiolla 0-1 ja 1-2, mutta oli kolmannessa erässä kivunnut jo 4–2-johtoon. Westend Indiansin Teppo Salo kuitenkin kavensi, ja maalivahdin juostua penkille Valtteri Kainulainen tasoitti pelin 25 sekuntia ennen loppusummeria.

Maalittoman jatkoajan jälkeen lisäpisteen kohtalo ratkottiin rangaistuslaukauskisassa, jossa Eero Harjula, Olli Arkkila ja Otto Lehkosuo onnistuivat espoolaisille.

Sipoon ottelu ratkesi nopeasti, kun Mika Moilanen, Perttu Järvinen ja toisen ja vielä kolmannenkin kerran Moilanen laukoivat vieraat runsaassa seitsemässä minuutissa neljän maalin johtoon.

ÅIF:n aikalisän ja Roni Laasosen 0–5-osuman jälkeen oli vuorossa vielä maalivahdin vaihto, mutta kelkka ei enää kääntynyt. Mika Moilanen oli neljällä maalillaan ja kahdella maalisyötöllään illan tehomies, ketjun keskushyökkääjä Jani Kukkola kokosi 3+1.

Voitto nosti EräViikingit kolmanneksi pisteellä ohi Seinäjoen Peliveljien.

Salibandyliigan lauantain ottelut ovat LASB–Nokian KrP, TPS–Tiikerit ja OLS–Oilers.

Lähde: Salibandyliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!