FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NFL: Cleveland Brownsin voitto jäi täysin pelaajan sekoamisen varjoon - varasti kypärän ja iski sillä päähän

15.11.2019 - 09:20:46


Muutaman kovan vahvistuksen hankkinut Cleveland Browns oli ennen kauden alkua yksi puhutuimmista joukkueista amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa. Teot kentällä eivät ole vastanneet hypeä.

Nyt on tulokselliseti pientä positiivisuutta ilmassa. Cleveland kukisti torstaina Pittsburgh Steelersin kotonaan 21-7. Browns on nyt voittanut ensimmäisen kerran tällä kaudella kaksi ottelua peräkkäin.

Clevelandin pelinrakentaja Baker Mayfield juoksi itse yhden ja syötti kaksi muuta touhdownia. Browns katkaisi Steelersin pelinrakentaja Mason Rudolphin syötön peräti neljä kertaa.

Se tuloksellinen positiivisuus jäi lopulta aivan ottelun viimeisillä sekunneilla nähdyn ihmeellisen tapauksen varjoon. Clevelandin puolustuspelaaja Myles Garrett menetti täysin malttinsa, repi kypärän pois Rudolphin päästä ja iski sillä Steelers-pelnrakentajaa päähän.

Garrettia odottaa tuntuva pelikielto. Mies katui saman tien tekoaan.

- Tein virheen. Menetin malttini ja kadun sitä. Tämä tulee vahingoittamaan joukkuettamme, Garrett vuodatteli NFL:n verkkosivuilla.

Clevelandin saldo on nyt neljä voittoa ja kuusi tappiota. Browns on AFC-konferenssin North-divisioonassa kolmantena.

Pittsburgh on voittanut kauden 10 ottelustaan puolet. Steelers on samassa divisioonassa juuri Clevelandin edellä ja Baltimore Ravensin (7-2) takana.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!