FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisjoukkueelle mieluisia ottelusiirtoja Mestarien liigassa

13.11.2019 - 11:42:42


Lentopallon naisten Mestarien liigassa LP Viestin/LP SALOn osalta on tehty vielä ottelusiirtoja. Kumpikin siirto koskee LP SALOn ja Fenerbahcen välisiä otteluita.

Alkuperäisessä ohjelmassa LP SALO olisi pelannut ensin vierasottelun Turkissa, mutta Fenerbahcen aloitteesta otteluiden paikkaa on nyt vaihdettu: LP SALO pelaa nyt ensin kotiottelunsa kovaa turkkilaisjoukkuetta vastaan ja vierasottelu on vuorossa vasta lohkovaiheen päätöskierroksella helmikuun puolivälissä.

LP Viestin/LP SALOn urheilutoimenjohtaja ja päävalmentaja Tomi Lemminkäinen on tyytyväinen siirtoihin.

- Ottelusiirtoehdotus tuli Fenerbahcelta ja meidän kannalta ehdotus oli hyvä: näin saamme kotipelit hiukan tasaisemmin. Alkuperäisessä ohjelmassa olisi ollut neljästä ensimmäisestä Mestarien liigan pelistä kolme vieraskentällä ja vain yksi kotisalissa, toteaa Lemminkäinen.

Muutos istuu hyvin myös LP Viestin Mestaruusliigan ohjelmaan.

- Myös Mestaruusliigan ohjelman puolesta tämä sopii meille paremmin, koska joulukuussa on kärkiottelut LP Kangasalaa (13.12.) ja Pölkky Kuusamoa (21.12.) vastaan - nyt ei ole matkustusta pelien välissä, kun pelaamme Mestarien liigaa kotona, huomauttaa Lemminkäinen.

Aivan sattumalta ”oheistuotteena” tulee LP Viestin joukkueelle erinomainen mahdollisuus seurata kovien turkkilaisjoukkueiden harjoituksia ja pelejä Istanbulissa helmikuussa.

- Meillä on mahdollisuus nähdä Turkissa kaksi muuta Mestarien liigan ottelua sekä joukkueiden harjoittelua, kertoo Lemminkäinen.

Hän viittaa lohkovaiheen päätöskierroksella 18.2. pelattaviin otteluihin Eczacibasi VitrA Istanbul (TUR)-Budowlani Lodz (POL) ja VakifBank Istanbul (TUR)-Lokomotiv Kaliningrad (RUS).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!