NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhonen golfaa Italiassa: ”Hyvä taistelupäivä”

10.10.2019 - 22:44:07


Golfaaja Mikko Korhonen ei ollut erityisen tyytyväinen lyömiseensä, mutta sitäkin tyytyväisempi asenteeseensa palkintoarvoltaan seitsemän miljoonan dollarin Italian Open -kilpailun avauskierroksella Roomassa.

Korhonen teki torstaina tuloksen 69 (-2), jolla hän jakaa sijaa 20 Tapio Pulkkasen (-7) johtamassa ja maailman kärkipelaajia vilisevässä kilpailussa.

”Hyvä taistelupäivä! Lyöminen ei ollut tänään erityisen hyvää, mutta puttasin ja taistelin hyvin. Kenttä on tosi kireä, avauksien pitää pysyä ladulla. Myös griinien ympäristöt ovat täällä vaikeita ja pallo makaa hankalasti todella usein. Hienoa saada hyvä päivä alkuun, tästä on hyvä lähteä jatkamaan taistelua”, Korhonen kommentoi.

Korhonen nakutteli kahden bogin vastineeksi kierroksensa aikana neljä birdietä.

Kalle Samooja on tuloksella 70 (-1) sijalla 35. Kim Koivu oli torstaina suurissa hankaluuksissa. Kiertuetulokas kirjasi tuloksen 83 (+12).

Perjantaina Korhonen käynnistää kierroksensa jo aamun toisessa ryhmässä kello 7.40 paikallista eli kello 8.409 Suomen aikaa. Myös Samooja pelaa aamuryhmissä, Kim Koivu ja Tapio Pulkkanen lähtevät kierrokselleen alkuiltapäivästä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29