NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lentopallomaajoukkueen päävalmentaja tunnusti realiteetit – ”Kukaan ei odottanut meidän voittavan”

16.9.2019 - 22:20:12


Venäjä oli odotetun vahva, kun se kaatoi Suomen suoraan 3-0 lentopallon EM-kilpailujen alkulohkon ottelussa. Suomen päävalmentaja Joel Banks kiitteli kuitenkin jälleen pelaajiensa taistelua ylivoimaista vastustajaa vastaan.

Venäjä on yksi kisojen suurimmista ennakkosuosikeista ja osoitti mikä on rutiinin merkitys, kun maailman huippujoukkueet ratkovat pelejä. Suomella oli omat mahdollisuutensa napata nimiinsä toinen ja kolmas erä, mutta loppuhetkillä Suomelle tuli virheitä ja Venäjälle ei.

- Olemme tämän kesän aikana pelanneet seitsemää maailman top 10 -joukkuetta vastaan ja Venäjä on yksi niistä. Ehkä kukaan ei odottanut meidän voittavan eikä antanut meille paljoakaan mahdollisuuksia. Mielestäni taistelimme niin paljon ja niin pitkään kuin pystyimme. Jälleen vaihtomiehet tulivat hyvin kentälle ja toivat mukanaan lisäarvoa peliin. Toinen erä oli hyvin positiivinen, Banks katsoi ottelun positiivisia puolia.

Suomella on kohtalonottelu keskiviikkona, jolloin se kohtaa alkulohkon päätösottelussa Turkin. Suomi tarvitsee tuosta ottelusta voiton päästäkseen jatkoon.

- Mielestäni kasvamme henkisesti todella paljon koko ajan ja voimme ottaa paljon positiivisia asioita tästä turnauksesta. Seuraavaksi meidän täytyy ottaa kaikki ne positiiviset asiat ja pistää ne likoon Turkkia vastaan, Banks sanoi.

Salttu Forsström, Ljubljana


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54