NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lentopallomaajoukkueen Ronkainen kertoi miksi Venäjä on niin kova

16.9.2019 - 22:05:27


Suomen lentopallomaajoukkue pisti hanttiin Venäjälle, muttei kyennyt järjestämään yllätystä häviten 0-3. Suomen yleispelaaja Antti Ronkainen harmitteli, ettei Suomi kyennyt käyttämään etsikkoaikojaan hyväkseen.

Venäjä vei ensimmäisen erän nimiinsä 25-17, mutta Suomi pystyi pistämään tiukasti kampoihin kahdessa muussa ja sillä oli avaimet käsissään jopa erävoittoihin. Erien lopussa Venäjä kuitenkin näytti miksi se on aivan maailman huippujoukkueita voittaen toisen erän 26-24 ja kolmannen 25-22.

- Tuli vähän harmittavia virheitä erien loppuun. Siinä tuli syöttövirheitä ja muutenkin huonoja ratkaisuja. Muutenhan me olimme ihan hyvin kelkassa mukana, Ronkainen analysoi ottelun päätyttyä.

Venäjä voitti kesällä Kansojen liigan sekä selvitti olympialaisten karsintaturnauksen voitokkaasti häviämättä erääkään. Ronkaisen mukaan vastustaja oli täynnä huippupelaajia.

- Heidän fyysisyytensä on yksi asia, jonka voi meitä vastaan nostaa esille. He ovat myös kokonaisvaltaisesti niin laaja ja monipuolinen joukkue. Ei siellä pelkällä fyysisyydellä pärjää, vaan kaikki ovat myös hyvin teknisiä. Maailmanluokan pelaajia, Ronkainen kehaisi vastustajaa.

Suomen on voitettava keskiviikkona ratkaisevassa ottelussa Turkki mieliäkseen jatkopeleihin.

Salttu Forsström, Ljubljana


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54