NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Seuraikoni jatkaa Vantaalla, Saloon kroatialainen hakkuri

22.8.2019 - 19:25:17


Kokenut lentopalloilija Toni Kankaanpää jatkaa urheilu-uraansa Vantaa Ducksin liigajoukkueessa.

Vuoden mittainen jatkosopimus takaa, että Kankaanpää aloittaa Vantaalla jo 13:nnen kautensa. Laadukkaana yleispelaajana ja hengenluojana tunnettu pelimies on tuttu myös Suomen maajoukkueesta ja kansainvälisiltä ammattilaiskentiltä.

– Tavoitteenani on nauttia pelaamisesta ja treenaamisesta. Autan nuoria pelaajia kehittymään ja kasvamaan isompaan rooliin joukkueessa, Kankaanpää kertoo Ducksin verkkosivuilla.

– Uusi päävalmentaja Juho Rajala on hyvin perillä lentopallon kehityssuunnista ja on myös kiinnostunut kehittämään itseään. Pyrimme olemaan mahdollisimman yhtenäinen joukkue. Toivon itse, että olemme kevään 2020 yllättäjä.

Ducksilta on tulossa vielä lisää pelaajasopimusuutisia.

Liiganousija Karelian Hurmos on puolestaan kiinnittänyt Norjan maajoukkuepelaajan Bjarne Huusin. Viime vuonna Huus oli voittamassa Pohjois-Amerikan yliopistomestaruutta Long Beach Staten joukkueessa. Joensuuhun hän tulee pelattuaan kauden Kyproksen liigassa.

Yleispelaaja Aleksi Sillanpää, 24, on solminut Hurmoksen kanssa jatkosopimuksen.

Lentopallon naisten Mestaruusliigan hallitseva kultamitalisti LP Viesti saa hakkurikseen kroatialaisen Katarina Pilepicin. Pilepicillä on ikää 25 vuotta ja pituutta 180 senttimetriä. Kotimaansa lisäksi hän on pelannut Pohjois-Amerikan yliopistoliigassa, Filippiineillä ja Kreikassa.

LP Viestillä oli suuri tarve korkealaatuiselle hakkurille, sillä päähyökkääjä Kertu Laak jätti Salon ja siirtyi Italian liigaan. Suomen mestaruuden puolustamisen lisäksi salolaisjoukkueella ovat edessä kivikovat Mestarien liigan lohko-ottelut.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!