NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nurminen ja Siren uusivat mestaruutensa

17.8.2019 - 22:14:47


Kansainvälistä kokemusta kauden aikana kartuttaneet Jyrki Nurminen ja Santeri Siren puolustivat onnistuneesti vuoden 2018 mestaruuttaan beach volleyn SM-kisoissa.

Jyväskylän SM-lopputurnauksen suurimmat yllättäjät olivat turnauksessa seitsemänneksi sijoitetut Marko ja Miro Määttänen, jotka antoivat loppuottelussa Sirenille ja Nurmiselle hyvän vastuksen.

Nurminen ja Siren pelasivat molemmat ottelunsa vakuuttavasti ja vähin virhein. Välierässä kaatuivat Saku ja Jarmo Viljamaa suoraan kahdessa erässä 2–0 (21–13, 21–18).

- Meillä oli tavoite lähteä tänne pelaamaan kauden parasta peliä, ja pelasimmekin hyvää omaa peruspeliä. Oli myös hienoa nähdä Määttäsen veljekset yllättäjänä loppuottelussa.

Jyrki Nurmiselle mestaruus oli jo neljäs peräkkäin ja kokonaisuudessaan viides. Marko Määttäselle hopea on ensimmäinen SM-mitali.

- Suomen mestaruus maistuu taas hyvälle, Nurminen iloitsi.

Nurmisen ja Sirenin kausi jatkuu jo ensi viikolla Jurmalassa maailmankiertueen kolmen tähden osakilpailulla. Parin kansainväliset pisteet oikeuttavat turnauksessa suoraan pääsarjapaikkaan.

Piippo ja Suonikko kartuttivat mitalitiliään pronssilla

Pekka Piippo ja Harri Suonikko saivat käännettyä pronssiottelun voitokseen tappiollisen avauserän jälkeen. Saku ja Jarmo Viljamaa tulivat otteluun vahvasti, mutta ottelun edetessä hallinta siirtyi hiljalleen Piipolle ja Suonikolle. Ensimmäisen yhteisen SM-mitalinsa Piippo/Suonikko veivät tuloksella 1–2 (21–18, 21–23, 10–15).

- Oli tosi hankala lähteä pronssiotteluun välierätappion jälkeen, mutta sytyimme ottelun edetessä pelaamaan. Pelin rentous yleensä löytyy pronssipelissä, ja tänäänkin parannettiin peliä huomattavasti välierästä, Pekka Piippo kommentoi.

Ennakkosuosikit naisten mitalipeleihin

Naisten turnauksessa sunnuntain mitalitaistoihin etenivät odotetusti Katja ja Tuuli Metsäkoivu sekä Vilhelmiina Prihti ja Aliisa Vuorinen. Metsäkoivun siskokset pääsevät haastamaan välierässä turnauksen ykkössijoitetut Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen. Prihti ja Vuorinen saavat puolestaan välierässä vastaansa Anna Rantalan ja Ida Sinisalon. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli viikko sitten Helsingin osakilpailun loppuottelussa, jossa voiton vievät Rantala ja Sinisalo.

Jyväskylän SM-lopputurnauksessa ratkaistaan sunnuntaina naisten mitalien lisäksi alle 14-, 16- ja 18-vuotiaiden Suomen mestauudet.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukolta ikäviä uutisia

25.2.2020 11:42:35