COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Olympiapurjehdus: Tenkanen kolmantena MM-finaalipäivään

23.7.2019 - 11:11:01


Tuula Tenkanen suuntaa Laser radial -luokan MM-kilpailuiden viimeiseen päivään kokonaiskilpailun kolmantena. Hän sijoittui tiistain kovatuulisissa lähdöissä Japanin Sakaiminatossa kolmanneksi ja 18:nneksi.

- Tänään oli kovaa maatuulta, mutta siinä oli silti isoja paine-eroja ja tuulenkääntymiä. Onnistuin ensimmäisen lähdön reitinvalinnoissani, mutta toisessa en, Tenkanen kertoi Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tiedotteessa.

Monika Mikkola on kokonaiskilpailussa 14:ntenä (25., 14.).

- Tämän päivän olosuhteet eivät ole vahvuuteni, joten olen ihan tyytyväinen tuloksiini. Jäin starteissa ja ensimmäisillä osuuksilla, mutta onnistuin parantamaan asemiani lähtöjen jälkimmäisillä puoliskoilla, Mikkola kommentoi.

- Päivä oli ihan ok olosuhteet huomioon ottaen. Toivottavasti Monika pystyy kirimään tuloslistalla huomenna vielä muutaman sijan, Mikkolan valmentaja Sietse-Jan Sietzema sanoi.

Laser radialin MM-regatta huipentuu keskiviikkona kahteen kultafinaalilähtöön, joista ensimmäisen (kilpailun 10:nnen lähdön jälkeen) tuloslistalle kirjataan toinen huonoimman tuloksen poisheitto.

Tenkasella on nyt 10 pisteen ero kilpailua johtavaan Tanskan Anne-Marie Rindomiin.

- Tärkeintä on purjehtia johdonmukaisesti ja tasaisesti, Tenkasen valmentaja Jon Emmett summasi mitalitaistelutaktiikan.

Lähde: Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

NHL, lauantain tulokset

8.12.2019 07:45:09