COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lehtonen ja Ahtiainen pääsarjaan Portugalissa

17.7.2019 - 21:15:04


Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen tekevät seuraa Taru Lahti-Liukkoselle ja Anniina Parkkiselle torstaina alkavaan pääsarjaan Portugalin Espinhossa pelattavassa beach volleyn FIVB:n neljän tähden turnauksessa.

Karsintojen ensimmäisellä kierroksella Lehtonen ja Ahtiainen nuijivat italialaiskaksikon Emanuela Fiore / Federica Ceracchi selvin luvuin 21-10, 21-11. Ratkaisupelissä pääsystä pääsarjaan suomalaiskaksikko nitisti espanjalaiset Daniela Ilvarez Mendoza ja Tania Moreno Matveeva numeroin 21-18, 21-18.

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen ovat suoraan 32 joukkueen pääsarjassa rankingin perusteella.

Prihtille ja Vuoriselle lisää kokemusta

Vilhelmiina Prihtin ja Aliisan Vuorisen ensimmäinen aikuisten neljän tähden turnaus sen sijaan päättyi karsintojen ensimmäiseen otteluun. Sen venäläispari Ksenia Dabizha / Daria Rudykh vei alle puolessa tunnissa numeroin 21-13, 21-12. Prihti ja Vuorinen ovat seuraavan kerran hiekalla jo tulevana viikonloppuna Vantaan SM-osakilpailussa.

Nurminen ja Siren pelaavat Kanadassa

Jyrki Nurminen ja Santeri Siren puolestaan viettävät loppuviikon Kanadassa osallistuen Edmontonissa järjestettävään kolmen tähden turnaukseen.

- Saavuttiin Edmontoniin sunnuntaina iltapäivällä. Uusi viikko on aloitettu tutulla kaavalla - puntti ja pari lajitreeniä. Keskiviikkona vielä treenataan Viron ja Slovenian kanssa ja sitten ollaan valmiina turnaukseen. Tavoite on mennä kovatasoisessa turnauksessa lohkosta jatkoon ja katsella sitä peli kerrallaan eteenpäin, Nurminen viestitti rapakon takaa tiedotteessa.

Lahti-Liukkosella ja Parkkisella sekä Lehtosella ja Ahtiaisella on paikat elokuun alun Moskovan EM-kisoihin, Nurminen ja Siren ovat kolmannella varasijalla.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!