VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisen huippugolfarin caddie ryöstettiin ja pahoinpideltiin

27.6.2019 - 11:42:44


Golfipste.com kertoo verkkosivuillaan, että Suomen ykkösgolfareihin kuuluvan Kalle Samoojan caddie vaihtui aivan Espanjan Sotograndessa pelattavan kilpailun alla. Samoojan caddie Greig Stanfield ryöstettiin ja pahoinpideltiin tiistai-iltana sillä seurauksella, ettei hän pysty kantamaan bägiä tänään torstaina alkavassa kilpailussa.

Stanfieldin polvi on niin huonossa kunnossa, ettei hän pysty tekemään töitä.

- Todella valitettavaa, että tällaista tapahtuu, ja vielä hyvälle tutulle. Toivottavasti Greig saa polvensa pian kuntoon ja pääsee takaisin. Hän oli masentuneen oloinen mies, kun ilmoitti minulle tästä aamulla, Samooja kertoo Golfpiste.comille.

Stanfieldin saappaisiin hyppää Samoojan fysiikkavalmentaja Eero Partio.

- Tämä on Eerolle ylipäätään ensimmäinen ET-kilpailu paikan päällä ja heti caddieliivi niskaan. Hän on positiivinen kaveri, joten eiköhän meillä hauskaa tule. Saa nähdä, jos sieltä löytyisi joku puttilinja tai hyvä mailavalinta takataskusta, Samooja huomauttaa. Stanfield tapaa lääkärin torstaina. - Sen jälkeen tiedämme enemmän. Katsotaan, tuleeko Greigin polvi kuntoon viikonlopuksi.

Lähde: Golfpiste.com


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit kaatoi Moskovan Dynamon

22.11.2019 20:44:30