NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Taru Kuopalta jäi Tokion olympialaisten maapaikka vielä haaveeksi

26.6.2019 - 21:53:52


Taru Kuoppa lähti tavoittelemaan paitsi mitaleita myös maapaikkaa Tokion olympiakisoihin Euroopan kisojen naisten tähtäinjousen ratkaisukierroksilta Minskissä. Kuopan atka tyssäsi neljännesvälierään, jossa Venäjän Anna Balsukova oli parempi pistein 6-0.

Kuopan sijoitus kilpailussa oli näin ollen jaettu yhdeksäs. Maapaikan nappasi Hollannin Ana Gabriela Bayardo Chan.

Miesten ja naisten skeet-ammunnassa ammuttiin peruskilpailun ensimmäiset kolme sarjaa. Tommi Takanen johti koko kilpailua kahden sarjan jälkeen 49 osumalla, mutta kolmannen sarjan tulos (22) pudotti sijoituksen 16:nneksi tuloksella 71. Oskari Kössin (23:s) avauspäivän tulos 68 (23+22+23) jätti paljon kirittävää toiseen päivään, sillä finaaliraja on tällä hetkellä 73 kiekossa.

Naisten puolella Marjut Heinonen on avauspäivän jälkeen 12:ntena 67 rikotulla kiekolla. Avaussarjaan rikkomatta jäi vain yksi kiekko, kahdessa jälkimmäisessä tulokset olivat 21 ja 22. Heinonen on vain kiekon päässä tämän hetken finaalirajasta.

Juho Kurki riemastutti ampumapaikalla selviytymällä loppukilpailuun pienoiskiväärin asentokilpailussa. Kurki selvitti karsinnan kahdeksanneksi parhaalla tuloksella (1173).

Kun finaaliin selviytyi mukaan viisi jo aiemmin olympiapaikan lunastanutta miestä, Kurki kamppaili yhdestä olympiapaikasta Valko-Venäjän Juri Sherbatsevitshia ja Ukrainan Sergei Kulishia vastaan.

Kurki oli polvi- ja makuuasentojen jälkeen finaalin neljäntenä, mutta pystyasennosta Kurki ei onnistunut aivan yhtä hyvin. Kankaanpään Ampumaurheilijoiden mies sijoittui kovatasoisen finaalin kahdeksanneksi tuloksella 404,0. Tokion maapaikka lähti Valko-Venäjälle, hopeaa saavuttaneelle Sherbatsevitshille.

- Olen hyvillä fiiliksillä tällä hetkellä, koska tavoitteena ollut finaalipaikka tuli, Kurki myhäili kilpailun jälkeen.

- Valkovenäläinen veti niin kovaa, että olympiapaikka kuului hänelle. Kyllähän se paikka minullakin oli koko ajan takaraivossa. Ei finaali huono ollut, kymppi ei vaan meinannut löytyä.

Lähde: Olympiakomitean tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.10.2019 06:35:31