FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Brooks Koepka yrittää sivuta yli 100 vuotta vanhaa saavutusta - "Tämä on vain jälleen yksi golf-turnaus"

12.6.2019 - 09:40:05


Brooks Koepkalla on tilaisuus mahtavaan saavutukseen torstaina käynnistyvässä golfin US Openissa. Yhdysvaltalainen hakee jo kolmatta peräkkäistä US Openin voittoa.

Toisaalta Koepka ei tarvitse ylimääräistä motivaatiota.

- Se on major-kilpailu. Olen valmis, Koepka totesi USA Today -lehden mukaan.

Koepka voitti ensimmäisen majorinsa US Openissa 2017. Toinen tuli vuotta myöhemmin. Sen jälkeen hän on voittanut myös PGA Championshipin 2018 ja 2019.

Ainoastaan skotlantilainen Willie Anderson on pystynyt voittamaan US Openin kolmena peräkkäisenä vuotena. Hän teki tempun 1903-05.

- En ajattele sitä. Tämä on vain jälleen yksi golf-turnaus. Minun täytyy tehdä se, mitä minun odotetaan tekevän. Tästä viikosta tulee kova testi. Me kaikki teidämme sen, Koepka sanoi.

Tämän vuoden US Open pelataan Pebble Beachin kentällä Kaliforniassa. Koepkalla on selvä näkemys siitä, mihin kilpailu ratkeaa.

- Raffit tulevat olemaan yksi tekijä tällä viikolla. Ne ovat todella paksuja, mehukkaita. Pallo pitää laittaa väylälle. Viheriöt ovat niin pieniä, että jos laittaa pallon keskelle, niin on 6-7 metrin päässä kupista, oli lippu missä kohtaa viheriötä tahansa. Tämä tulee ratkeaamaan siihen, kuka upottaa puttinsa, Koepka näki.

US Open käynnistyy torstaina. Kalifornian aika on 10 tuntia Suomea jäljessä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!