NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tämä on mieleisin kaikista major-titteleistäni" - Brooks Koepka joutui tyytymään murskavoiton sijaan pelkkään voittoon

20.5.2019 - 08:00:11


Brooks Koepkan murskavoitto muuttui pelkäksi voitoksi golf-kauden toisessa major-kilpailussa sunnuntaina. Yhdysvaltalainen pääsi juhlimaan PGA Championshipin titteliä toisena peräkkäisenä vuotena.

Koepka lähti päätöspäivään seitsemän lyönnin karkumatkalta. Maanmies Dustin Johnson kävi sunnuntaina jo yhden lyönnin päässä. Koepka kukisti Johnsonin lopulta kahden lyönnin erolla.

- En missään vaiheessa ajatellut epäonnistuvani. Kun yleisö alkoi kannustamaan (Johnsonia) huutamalla "DJ", niin se tavallaan auttoi. Se oli parasta, mitä pystyi tapahtumaan, Koepka kertoi PGA-kiertueen verkkosivuilla.

Major-voitto oli Koepkalle uran neljäs. Hän on juhlinut viime vuoden PGA Championshipin lisäksi US Openissa 2017 ja 2018.

Koepka on voittanut yhdeksästä viimeisestä majorista neljä.

- Tämä on ilman muuta mieleisin näistä kaikista major-voitoista, koska tuo viimeinen kierros oli niin stressaava. En ole koskaan elämässäni ollut niin innoissani kuin tuolla 18. reiällä, Koepka jatkoi.

Koepka on voittanut neljä pelaamistaan viimeisestä kahdeksasta majorista. Hän joutui jättämään vuoden 2018 Mastersin väliin rannevamman takia.

- Neljä kahdeksasta. Tykkään siitä, miltä tuo kuulostaa, Koepka totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35