NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Brooks Koepka mehevällä karkumatkalla PGA Championshipissa - Tiger Woods ei päässyt jatkoon

18.5.2019 - 05:00:21


Brooks Koepka on mehevällä karkumatkalla golf-kauden toisen major-kilpailun puolimatkan krouvissa. PGA Championshipin mestaruutta puolustavalla yhdysvaltalaisella on peräti seitsemän lyönnin kaula seuraavaan perjantain jälkeen.

Koepka kiersi perjantaina Long Islandilla sijaitsevan Bethpage Black -kentän 65 lyönnillä. Hän on kahden päivän jälkeen yhteistuloksessa -12.

Koepka on voittanut edellisestä seitsemästä major-kilpailusta kolme.

- Haluaisin kasvattaa johtomatkan mahdollisimman isoksi. Minun täytyy yhä tehdä sitä, mitä minun pitää tehdä, laittaa palloa oikeaan paikkaan ja varmistaa, että ei tule tupla-bogeja, niin minulla pitäisi olla hyvä mahdollisuus voittaa mestaruus, Koepka sanoi PGA-kiertueen verkkosivuilla.

Toista sijaa jakavat Australian Adam Scott ja USA:n Jordan Spieth, jotka ovat yhteistuloksessa -5. Scottin 64 lyöntiä oli perjantaina koko porukan paras tulos.

Spieth on voittanut kaikki muut major-kilpailut paitsi PGA Championshipin.

- Ei missään tapauksessa ole ollut mielessä (uran Grand Slam). Enkä usko, että tulee olemaankaan, koska en ole ollut voittotaistossa viimeisenä päivänä sitten viime vuoden The Openin, Spieth totesi.

Tuloksessa -4 on viisi pelaajaa: USA:n Dustin Johnson, Daniel Berger, Luke List ja Kelly Kraft sekä Englannin Matt Wallace.

Englannin Justin Rose (-3) majailee yksin sijalla yhdeksän. Kymppipaikkaa jakavat muun muassa avauspäivän jälkeen kakkosena porskuttanut Uuden-Seelannin Danny Lee sekä kaikkien latojien ja toimittajien kauhu, Thaimaan Jazz Janewattananond.

USA:n Phil Mickelson (par) tippui Koepkaa jahtaavasta joukosta. Pohjois-Irlannin Rory McIlroy (+3) taistelee sijoista ynnä muut.

Cut-rajan alapuolelle jäivät muun muassa USA:n Tiger Woods ja Bubba Watson, Espanjan Jon Rahm ja Sergio Garcia sekä Suomen Mikko Korhonen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!