NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen avasivat beach volleyn Brasilian-turnauksen tappiolla - "Ei saatu omaa peliä kulkemaan"

16.5.2019 - 15:37:53


Beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden turnaus Brasilian Itapemassa käynnistyi Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen osalta mollivoittoisesti. Torstain avauspelissä hollantilaispari Joy Stubbe / Marleen Ramond-van Iersel oli suomalaisia vahvempi erin 2-0 (21-12, 21-17).

Vastustajista Ramond-van Iersel on kaksinkertainen Euroopan mestari, Stubbe on yltänyt samaan saavutukseen nuorten sarjoissa.

Lahti-Liukkosella ja Parkkisella on vielä perjantaina toinen mahdollisuus jatkopaikkaan, kun vastaan asettuu villillä kortilla turnaukseen päässyt brasilialaispari Victoria Lopes Pereira Tosta / Taini Silva Bigi.

- Tänään ei saatu omaa peliä kulkemaan. Yhdeksällä syöttövirheellä on vaikea rakentaa peliä. Tämä käytiin pikaisesti läpi ja tästä opitaan. Perjantaina taistellaan jokaisesta pallosta - yhdessä, Lahti-Liukkonen tiivisti tiedotteessa.

Jyrki Nurminen ja Santeri Siren puolestaan aloittavat pelinsä Turkin Aydinissa järjestettävässä kahden tähden turnauksena perjantaina suoraan 16 joukkueen pääsarjassa. Suomalaiskaksikko hakee pelituntumaa kesäkuun toisen viikonlopun olympiakarsintoja varten.

- Innolla lähdetään taas kisaamaan hyvän ulkoharjoitusjakson jälkeen. Saatiin Turkin leirillä peli minttiin ja nyt on yritetty reilu viikko ylläpitää tatsia koleassa Suomen kevätsäässä. Kovatasoisessa turnauksessa tavoitteenamme on vähintään paikka puolivälieriiin, Nurminen kertoi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!